Кари Лий - Уики, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Потърсете Лий е американска личност в социалните медии, най-известна като Cari Roblox. Кари Лий е добре познат YouTuber. Освен това тя стана известна със своята видео серия Roblox Bloxburg.

Бързи факти

Пълно име: Потърсете Лий
Дата на раждане: 19 октомври 1999 г
Възраст: 22 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: по отношение
Запознанства Дилън Хюйн
Нетна стойност 250 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Националност американски

Биография на Кари Лий

Потърсете Лий е родена в Съединените американски щати на 19 октомври 1999 г. В момента е на 22 години и е с американска националност. Кари е родена под знака на Везни, като етническата й принадлежност е неизвестна.

Освен това тя е отгледана и в момента живее в Тексас. Тя също има няколко сестри, които е споменала на страницата си в Instagram. Баща й е починал през ноември 2019 г., според онлайн медиите, а самоличността на майка й е неизвестна.Образование на Кари Лий

По отношение на академичната си кариера, тя все още не е оповестила публично своето образование. Освен това, като успешен YouTuber, можем да предположим, че тя посещава близкия колеж в родния си град.

Височина и тегло на Кари Лий

Този YouTuber има тъмна коса и кафяви очи. Няма друга налична информация за нейния ръст, тегло или други измервания на тялото.

 Потърсете Лий

Кари Лий с гаджето си (Източник: Instagram)

кариера

Това момиче е добре позната YouTuber звезда от Съединените щати. На 10 ноември 2017 г. тя стартира своя канал в YouTube, „Cari-Roblox“. Има над 1,4 милиона абонати и над 401 105 117 гледания.

Тя качва ТОН Roblox и подходящи за деца видеоклипове в този канал в YouTube. Тя публикува предимно игри на Roblox Bloxburg. Съседът ми иска да излиза с мен!! (Roblox Bloxburg Roleplay) е най-старият й видеоклип в канала й в YouTube, с над 1 милион гледания и 33 хиляди харесвания.

Този татко искаше само синове, затова отидох под прикритие!! беше първият видеоклип, надхвърлил един милион гледания, който беше публикуван през юли 2019 г. След като доведената ми сестра беше РАЗГЛЕЗЕНА, семейството ни я изгони! (Roblox Bloxburg) е най-гледаният видеоклип в канала й в YouTube с над 7,6 милиона гледания и повече от 127 хиляди харесвания. Видеото е публикувано на 13 май 2020 г.

На 5 ноември 2019 г. тя стартира втория си канал в YouTube, Cari Legh. В момента каналът й в YouTube има над 151 000 абонати и общо 331 640 гледания.

Обиколката на новия апартамент!… И защо спрях да качвам заглавния видеоклип е най-старият в нейния канал, с над 57 хиляди гледания и над 3,6 хиляди харесвания. Видеото беше публикувано на 13 декември 2020 г. С над 111 000 гледания и 5,3 000 харесвания, нейният видеоклип, озаглавен Защо моят приятел се изнесе. е най-гледания в нейния канал.

Нетната стойност на Кари Лий през 2022 г

Това момиче все още не е получило големи награди или отличия. Като се има предвид нейната знаменитост и популярност, можем да очакваме тя да получи някои от тях в следващите дни.

Нетната й стойност се оценява на 250 000 долара, които тя е получила чрез кариерата си в YouTube. Освен това тя не е разкрила публично заплатата или доходите си.

Кари Лий Гадже, Запознанства

В момента тя има връзка с Дилън Хюйн. Дилън също е звезда в YouTube, която се нарича Hyer в социалните медии. Освен това, този YouTuber не е

Популярни Публикации