Кара Миа Уейънс - Всичко за дъщерята на Деймън Уейънс и Лиза Торнър

Кара Миа Уейънс е професионална актриса, известна с работата си във филми като Dance Flick, Blankman и My Wife and Kids. Жената е родена в окръг Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Тя е родена от Деймън Уейънс и Лиза Торнър и има трима братя и сестри.

Бързи факти

Пълно име Кара Миа Уейънс
Първо име скъпо
Презиме моя
Фамилия Wayans
Професия актриса
Националност американски
Град на раждане Окръг Лос Анджелис, Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Деймън Уейънс
Баща професия продуцент, комик, сценарист и актьор
Име на майката Лиза Торнър
Професия майка бивша актриса и модел
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Овен
Семейно положение Неженен
Без деца 1
нетна стойност 1500000
братя и сестри Деймън Уейънс младши, Кайла Уейънс и Майкъл Уейънс
нетна стойност 1,5 милиона долара

Родителите на Кара вече се бяха разделили.

Бащата на Кара, Деймън Уейънс-старши, е продуцент, комик, сценарист и актьор, докато майка й е актриса и модел. Майката и бащата на Кара се женят на 24 април 1984 г. Съобщава се, че събитието им е планирано в тайна в Съединените щати. Те имаха общо четири деца. Въпреки че прекараха 16 години заедно, двойката реши да се раздели. През 2000 г. те се развеждат. По това време Кара беше на 13 години. Индивиди винаги са били там, за да придружават Кара въпреки раздялата им. Те дори изпратиха Кара в Калифорнийския университет, за да продължи обучението си.

Какви са имената на братята и сестрите на Кара?

Както беше посочено по-рано, Кара има трима братя и сестри: Деймън Уейънс младши, Кайла Уейънс и Майкъл Уейънс. Всички те са активни в развлекателната индустрия. Деймън, най-големият й брат, е роден на 18 ноември 1982 г. в Хънтингтън, Върмонт, САЩ.  Кара Миа Уейънс

Той също е професионален актьор, участвал е в Dance Flick, Someone Marry Berry и Let’s Be Cops. Майкъл Уейънс, роден на 28 март 1985 г., е вторият. Той също преследва професионална актьорска кариера, появявайки се в два филма и един телевизионен сериал, озаглавен My Wife and Kids, Dance Flick и BlankMan. И накрая, Миа, която е родена през 1991 г., е по-млада от Кара. Миа също участва в телевизионните предавания My Wife и Kids.

Кара има ли връзка?

Кара не е участвала в никакви афери, нито е излизала с никого до момента. Смятаме, че изпълнителката е необвързана, тъй като няма информация за нейния статус на запознанства. Може би е искала да запази личния си живот скрит от всички. Може да е прекалено концентрирана върху развитието на професията си и да я третира като своя страст в момента.

Кара и нейният приятел станаха родители

Кара не е казала нищо за романтичния си живот, доколкото знаем. Тя дори не е заявила дали има партньор или не. Независимо от това, Кара е публикувала снимка, на която лежи до новородено бебе в профила си в Instagram, @caramiawayans. Видяно е и момче да целува бебето по челото. Но не можахме да открием името му. Те изглеждаха като малко щастливо семейство. Майката дори коментира снимката, като написа: Това беше най-хубавият месец в живота ми с тяхното малко сърце, Деймън Айвъри.

Имаше снимка на Деймън точно след раждането му, с малките му крачета, и една по-скорошна, на която Деймън изглеждаше малко по-пораснал с къдравата си коса. През септември 2021 г. тя публикува и снимка, в която оплаква смъртта на най-близкия си приятел. Жената изрази съжалението си, че Фукуан (най-добрата приятелка) не успя да се срещне с детето си. Освен това Кара току-що пусна видео на детето си, седнало в скута на дядо си, което е изключително сладко. Кара го надписа, като каза, че й дава всички чувства.

Баща й е роден с плоскостъпие.

Баща й е четвъртият най-възрастен от десетте деца на родителите си. Той се роди с плоско стъпало и се нуждаеше от коригираща операция. По време на интервю за Good Day New York, той разкри, че е роден с плоско стъпало. Той каза, че откакто се е родил с плоскостъпие, е получил повече любов и преданост от майка си, отколкото който и да е от своите братя и сестри, а братята му Кийнън и Дуейн са го презирали за това.

  Кара Миа Уейънс

Майката на Деймън гледаше по-големия му брат Дуейн, който го биеше и го обесваше на куката на вратата. Той също така обсъди идеята си Каролините да му задават въпроси за живота му и това да стане дядо.
Говорейки в контекста, той каза, че му се иска да е бил дядо, преди да стане родител, защото според него това е идеалният начин да обичаш дете и че всичко е любов без отговорност.

Той отбеляза, че е имал възможност да ги поглези. Той купи на внучката си електронен комплект барабани с 25 000 различни звука, натъпка го с бонбони и я доведе у дома, като й каза, че свири силно за майка си. Деймън също вярва, че е фантастичен родител, защото е научил децата си как да бъдат весели и ги е научил, че ако са забавни в училище, няма да имат проблеми.

Какви са празниците и събиранията в семейство Уейънс?

Wayans има голямо разширено семейство от около 60 души. Деймън Уейън младши се появи в програмата на Елън и обсъди голямото си семейство и как празнуват празниците и събиранията. Той каза, че всички членове на семейството му се събират за големи събития като Коледа и Деня на благодарността и се пошегува:

Трябва да пристигнете по-рано, защото няма да има храна.

Деймън каза, Не наистина, когато Елън попита дали всички се разбират или има спорове в такива дни с толкова много хора там. Той продължи да казва, че в един типичен ден на благодарността Кийнън избираше място, където да седне и да проведе съд, където всички седяха около него и слушаха старите му холивудски дни и хумористични неща.

Нетна стойност

Кара се смята за една от най-богатите актриси. Сега жената има приблизителна нетна стойност от 1,5 милиона долара. Тя получава първата си роля на седемгодишна възраст във филма на баща си Blankman.

Популярни Публикации