Карън Рийд е обвинена за убийството на гаджето на бостънското ченге Джон О’Кийф

Карън Рийд е 41-годишна жена от Мансфийлд, която е обвинена в непредумишлено убийство във връзка с смъртта на нейния приятел, Джон О’Кийф. Миналата седмица тя беше обвинена, че е прегазила бостънски полицай и го е изоставила в снежна купина.

Според The ​​Boston Globe, Рийд е купонясвал с О’Кийф в петък вечерта, преди да го остави в къщата на приятел за афтърпарти в ранните часове на събота сутринта. В Кантон къщата е близо до 34 Fairview Road.

 Карън Рийд

Карън Рийд арестуванаВъпреки това, докато правеше ляв завой, пияна Рийд уж удари полицая с джипа си. Тя забеляза повредената си кола на следващата сутрин и започна да търси приятеля си, без да знае къде се намира.

Твърди се, че Рийд се обадил на приятел и се върнал на Феървю Роуд, опитвайки се да си спомни какво се е случило предната вечер. Нейни приятели казаха на The Daily Mail, че тя все още е била пияна сутринта и не може да си спомни какво се е случило предната вечер.

Не след дълго Рийд и нейните приятели откриват О’Кийф в безсъзнание в снега, кървящ от носа и устата. Дълбоки порезни рани по ръцете, подути очи и счупен череп също са сред нараняванията му. Според съобщенията жената се е опитала да съживи приятеля си и е казала на първите респонденти

 Карън Рийд

Карън Рийд

О’Кийф беше откаран незабавно в болница „Добрият самарянин“, но беше обявен за мъртъв. 46-годишният мъж е не само 16-годишен ветеран от полицията, но и единственият, който се грижи за своите осиротели племенница и племенник.

Трагичната смърт на полицая шокира бостънското полицейско управление, което го описва като примерен настойник, син, брат, чичо и приятел.

Карън Рийд е професор по финанси в Мансфийлд. За това, че е прегазила приятеля си Джон О’Кийф, докато е била в нетрезво състояние, тя наскоро беше обвинена в непредумишлено убийство, убийство с моторно превозно средство и напускане на мястото на сблъсък.

 Карън Рийд

Карън Рийд работи в Bentley University в Масачузетс като лектор по финанси. Тя също работи във Fidelity като капиталов анализатор. 41-годишната също е посещавала Bentley University и е завършила Elkin B. McCallum Graduate School of Business, според нейния профил в LinkedIn.

Говори се, че Рийд е започнала да се среща с О’Кийф преди две години и е останала с него до смъртта му миналата седмица. В съдебна зала в Масачузетс тя беше изправена пред съда и пледира невинна по повдигнатите срещу нея обвинения във връзка със смъртта на нейния приятел.

Популярни Публикации