Канди Фенти - сестрата на поп сензацията Риана

Канди Фенти е добре известна като по-малката сестра на Риана. Риана е певица, актриса, моден дизайнер и предприемач от Барбадос. Риана е основана от американския звукозаписен продуцент Евън Роджърс, който я довежда в Съединените щати, за да направи демо записи. Тя е родена в Сейнт Майкъл и е отгледана в Бриджтаун, Барбадос.

Бързи факти

Пълно име Канди Фенти
Първо име Канди
Фамилия Фенти
Дата на раждане 1971 г
Професия Помощник аптека
Националност барбадоски
Държава на раждане Барбадос
Бащино име Роналд Фенти
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Без деца две
братя и сестри Джейми Фенти, Саманта Фенти, Раджад Фенти, Рори Фенти и Риана

семейство

Канди Фенти е дъщерята на Роналд Фенти. Все още не е разкрита самоличността на майка й. От страна на баща си тя има пет полубратя и сестри. Саманта Фенти, Робин Риана Фенти, Рори Фенти, Раджад Фенти и Джейми Фенти са техните имена. Откакто беше диагностицирана с COVID-19, Гуинет Полтроу „почти не пие алкохол“. Канди е омъжена жена с две деца. Кристал Фенти и Бренди Фенти са техните имена.

  Канди Фенти

Канди Фенти (Източник: Google)Бащата е запален по живота и брака.

Канди е родена преди баща й Роналд да се ожени за Моника Брейтуейт, счетоводителка. Роналд е бивш началник на склад, който става моден дизайнер. Между 80-те и 90-те години на миналия век двойката размени брачни клетви. Моника и бившият му съпруг Роналд имат три деца. Имената им са Робин, Рори и Раджад. Роналд и Моника имаха ожесточена и бурна връзка. Роналд беше зависим от наркотици и алкохол, който нападаше физически жена си пред децата им.

Бракът им в крайна сметка приключи през 2002 г., повече от две десетилетия по-късно. Джейми и Саманта, подобно на Канди, са заченати в резултат на романа на баща й с две други жени преди брака му с Моника.

Срещата на нейния баща

Канди е отгледана от баба и дядо си по майчина линия, когато майка й напуска страната като бебе. Години по-късно, когато срещнала майка си, научила за баща си. Когато се върнала в Барбадос, тя решила да го претърси. Тя отиде в дома на баща си, след като се върна в Барбадос. Тя попита, Вие наричате ли се г-н Фенти? Канди му каза, след като той каза „да“, Здравей, казвам се Канди и съм твоя дъщеря. Роналд, от друга страна, я посрещна с добре дошъл в къщата си в енорията на Свети Михаил и изслуша нейния разказ за това как се е родила в резултат на любовна връзка с майка си много години преди той да се ожени. Роналд я прегърна като своя дъщеря и я представи на семейството си след последното й обяснение.

Нетна стойност

Нетната стойност на Канди все още не е изчислена. Работи като аптекар. Според Световната здравна организация годишната начална заплата за фармацевт в Барбадос е BDS,7929, което е около US,896. Риана, нейната по-малка сестра, се очаква да има нетна стойност от 0 милиона. Риана, сестрата на Канди, е певица, автор на песни, модел, актьор и предприемач. Сега тя е най-богатата музикантка в света.

  Канди Фенти

Канди Фенти (Източник: Google)

Той натрупва нейните богатства чрез продажби на записи, турнета, представления и няколко търговски дейности. Работата с третия най-богат човек в света, Бернар Арно от LVMH, върху модни и козметични артикули й позволи да увеличи нетната си стойност. Само след няколко месеца в бизнеса, нейната козметична компания „Fenty Beauty“ реализира приходи от продажби за около 570 милиона долара.

Връзка с брат или сестра

Канди има близки отношения с брат си и баща си. Първоначално се запознава с Риана, когато Риана е на 15 години. Канди твърди, че още тогава е била готина. Дъщерите й обичат и обожават своите лели и чичовци и са им огромни фенове. Тя е много горда със сестра си, нейните постижения и колко далеч е напреднала.

Популярни Публикации