Камило Гевара - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Камило Гевара (роден на 20 май 1962 г., на 60 години) е известна кубинска фигура. Той беше известен с работата си като ръководител на Центъра за изследване на Че Гевара в Хавана. Това заведение се ангажира да продължи труда и жертвите на баща му.

Бързи факти

Рождено име Камило Гевара март
Име Камило Гевара
Псевдоним Камило
Дата на раждане 20 май 1962 г.
Възраст (към 2022 г.) 60 години
език английски, кубински
Професия Бизнесмен
Зодия Телец
Националност кубински
Етническа принадлежност кубинско-аржентински
Популярни за Като син на революционния лидер Ернесто Че Гевара
Училище Местно училище в родния град
Алма матер Държавен университет
образование Завършил Трудово право
Място на раждане Росарио, Аржентина (не е потвърдено)
Нетна стойност 0k USD
Височина
5 фута 10 инча

Възраст и ранен живот на Камило Гевара

Камило Гевара беше роден на 20 май 1962 г . Много издания обаче посочват родното му място като Росарио, Аржентина. Не можем обаче да потвърдим родното му място Росарио, Аржентина. Той беше в Каракас, Венецуела, когато почина. Той прекарва младостта си, научавайки за историите, постиженията и опитите на баща си. На 9 октомври 1967 г. Камило е само на 5 години, когато баща му умира. След това Камило последва примера на баща си и възобнови обучението си. Има диплома по Трудово право.

Височина и тегло на Камило Гевара

Камило Гевара е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 90 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Камило Гевара

Нетната стойност на Камило Гевара

Колко е нетната стойност на Камило Гевара? Камило Гевара е работил като защитник на идеите на баща си като помощник на общността и хората. Може да е работил много, но е използвал приходите си, за да помага на другите. Когато умря, той остави на семейството си нетна стойност от около 650 хиляди долара.

кариера

Камило Гевара започва работа в Центъра за изследване на Че Гевара в Хавана, след като завършва обучението си. Той беше директор на тази институция. Камило остана отдаден на разпространението на работата и вярванията на баща си чрез тази организация. Освен това Камило криеше много неща за себе си.

Понякога се появяваше като основен гост на церемонии, свързани с почестите на баща му. По-рано през 2014 г., по време на администрацията на Барак Обама в Съединените щати, Камило прие предложение да се види с Барак Обама в Белия дом. Той изнесе реч, която звучеше зловещо подобно на идеалите на баща му. По време на реч лицето му придобиваше изражението на баща му. Когато някой посети учебния център на Че Гевара в Хавана, той се натъква на огромна колекция от писма, есета и речи, които ЮНЕСКО е определило като част от световната история.

Съпруга и брак на Камило Гевара

Коя е съпругата на Камило Гевара? Камило Гевара имаше жена на име Суйлен Миланес. Тя беше певица и музикант. Тя почина по-рано, на 30 януари 2022 г., от инфаркт. Ражда се Камила Гевара, дъщерята на Камило и Суйлен Миланес. В момента Камила е модел, а акаунтът й в Instagram има 2157 последователи. Тя беше най-голямата, а по-малката й сестра, втората дъщеря на Камило, се роди след нея. Вярваме, че Камило и Сюйлен са живели отделно преди смъртта на Сюйлен.

Популярни Публикации