Камила Валиева- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Камил Валиев е фигурист от Русия. Тя е национален шампион на Русия през 2022 г., шампион на Rostelecom Cup за 2021 г., международен шампион на Skate Canada за 2021 г. и европейски шампион за 2022 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Камила Валериевна Валиева
Псевдоним Камил Валиев
Възраст (към 2021 г.) 15 годишен
Професия Скейтър
Дата на раждане 26 април 2006 г
Място на раждане Казан, Русия
Сегашен адрес Казан
Нетна стойност 1 милион долара
Националност Руски
Етническа принадлежност татарски
Религия християнството
Зодия Телец
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 45 кг
гадже N/A

Камила Валиева Възраст и ранен живот

Камил Валиев е роден в Казан, Русия на 26 април 2006 г . Тя е от татарски произход. Тя има едно домашно куче, померан на име Лва, което беше подарък от почитатели през 2019 г. Майката на Камила я беше записала на курсове по гимнастика, балет и фигурно пързаляне, преди да навърши пет години, и до петгодишна възраст тя имаше напълно се обърна към скейт.

Камила Валиев Височина и тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Камила Валиева е висока 5 фута и 3 инча и тежи около 45 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Кямил Валиев

Нетна стойност на Камила Валиев

Колко е нетната стойност на Камила Валиева? Кямил Валиев нетна стойност се смята, че е 1 милион долара . Отличната й професия на скейтър очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Валиева започва да кара кънки в RSDUSSHOR в Казан през 2009 г. Първият й треньор е Ксения Иванова, последвана от Марина Кудрявцева и Игор Лютиков и накрая Наталия Дубинская. Валиева вече държи световните рекорди за жени в кратката програма, свободното пързаляне и общите резултати. През цялата си кариера тя е поставила девет световни рекорда. Тя е първата скейтърка, която надминава праговете от 250, 260 и 270 точки за общ резултат в един сезон, първата, която достига праговете от 170 и 180 точки за свободни кънки и първата, която преминава 90- точка кратки програмни критерии. Тя е втората жена след тренировъчна партньорка и съотборничка Александра Трусова, която приземява четворен тулуп, четвъртата жена, приземяваща четворен скок от всякакъв вид, 16-ата жена, приземяваща троен аксел, и третата жена след Алиса Лиу и тренировъчен партньор и съотборничката й София Акатева за приземяване на троен аксел и четворен скок в същата програма. Валиева е световен шампион за юноши за 2020 г., победител във финала на Гран При за юноши за 2019–20 г. и национален шампион на Русия за юноши за 2020 г. на ниво юноши. Валиева е и сребърен медалист от националния медал на Русия за 2021 г.

Камила Валиева Гадже и запознанства

С кого излиза Камила Валиева? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Тя крие личния си живот от папараците. Камила не е обект на никакви слухове или спорове. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е участвала в каквито и да било спорове.

Популярни Публикации