Камил Роу- Нетна стойност, биография, възраст, височина, гадже, етническа принадлежност Кариера

Камил Роу е френско-американски модел и актриса, най-известна с появата си в „Victoria's Secret Fashion Show“. Тя си сътрудничи с множество популярни списания, включително „Vogue Paris“, „Elle France“ и „Playboy“. Научете повече за нетната стойност на Камил Роу, биография, възраст, височина, гадже, националност, етническа принадлежност, татуировка, кариера

Бързи факти

Истинско име Камил Роу
Псевдоним Камил
Известен като Актриса и Модел
Възраст 32
рожден ден 7 януари 1990 г
Родно място Париж, Франция
Знак за раждане Козирог
Националност Френски
Етническа принадлежност Бяло
Религия N/A
Височина 5 фута 7,5 инча
Тегло 57 кг
Измервания на тялото 33-26-35 инча
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6 (САЩ)
гадже Хари Стайлс
Съпруг N/A
Нетна стойност 6 милиона долара

Възраст и ранен живот на Камил Роу

На колко години е Камил Роу? Тя е на 32 години. Нейният зодиакален знак е Козирог. Камил привлича много внимание, където и да отиде. Камил Роу, модел на 'Vogue Paris', е родена на 7 януари 1990 г. в Париж, Франция. Родителите й я отгледаха в Париж. Camille Rowe-Pourcheresse е дъщеря на Darilyn Leanne Rowe-Pourcheresse и Rene R. Pourcheresse. Рене, баща й, е собственик на ресторант, а майка й е модел и танцьорка. Нейният дядо е Roger Pourcheresse, а баба й е Denise Pourcheresse. Информацията за нейния брат или сестра обаче в момента не е налична.

Камий също е с двойно гражданство на Франция и Съединените щати. Тя има смесен френски, английски и ирландски произход. Вярата й е неизвестна. Тя пък е добре образован модел, но все още се спори за името на нейния университет.Височина и тегло на Камил Роу,

На колко години е Камил Роу? Височината й е 5 фута 7,5 инча. Тя тежи 57 килограма. Камил също има руса коса и сини очи. Измерванията на тялото й са 33-26-35 инча и тя има стройна конструкция. Камил се грижи за тялото си, като яде питателна диета. Тя носи обувки размер 6 (САЩ) и рокля размер 7 (САЩ).

  Камил Роу

Camille Rowe Гадже и срещи

Камил има връзка с певеца Хари Стайлс. Те бяха забелязани заедно в Лос Анджелис, а тя сподели тези снимки в своя Instagram. Те са доволни от любовния си живот. Повече информация за връзката им обаче няма. Все още поддържат връзка.

Камил преди това имаше връзка с Андрю Ван Уингардън, американски певец. От 2012 до 2014 г. те имаха връзка. От 2015 до 2016 г. тя също имаше връзка с Кам Ейвъри. По-късно тя излиза с Девендра Банхарт, венецуелско-американска фолк певица. Те обаче се разделиха.

Роу, от друга страна, се концентрира върху кариерата си на модел. Тя е доволна от начина на живот на семейството си. Роу прекарва време с Хари, нейния приятел. Пожелаваме на Камил успех през следващите дни.

Камил Роу Професионален живот и кариера

Камил, 30-годишен модел, започва кариерата си на модел в ранна възраст. През 2008 г. тя позира за „Le Marais“ в Париж. Към нея се обърнаха водещи агенции за модели като „The Society Management (Ню Йорк), „View Management“ (Барселона), „Be Models Management“ и други. Камил се е появявала в рекламни кампании за 'Dior Homme', 'Chloe', '3 Suisses', 'H&M', 'Louis Vuitton', 'Victoria's Secret', 'Gap', 'Abercrombie & Fitch' и 'Tommy Hilfiger'. '

Камил също се е появявала на кориците на списания като „Vogue Paris“, „Elle“, „L’Officiel“, „CRASH“, „Marie Claire“ и „Madame Figaro.“ През 2016 г. тя дефилира на пистата на „Модно шоу на Victoria's Secret.“ През 2016 г. тя украси корицата на „Playboy“.

Освен това Камил, моделът с много таланти, също се е появявала в телевизионни предавания като „Rock's Roll“, „The Ideal“ и „Our Day Will Come“, наред с други. През 2010 г. тя се появява във френския филм „Our Day Will Come“. Тя също се появява в музикалния видеоклип към песента „Call Me Back“ на „The Strokes“ през 2011 г. и в музикалния видеоклип на „MGMT“ за Alien Days.

Нетната стойност на Камил Роу

По отношение на нетната стойност, Камил, моделът от „Обади ми се“, има приблизителна нетна стойност от 6 милиона долара. Камил печели пари от професионалната си кариера на модел, както и от акаунта си в Instagram. Камил, световноизвестен модел, е един от най-успешните и богати модели в модната индустрия.

От друга страна, тя не е оповестила активите си публично. Нейната заплата, доходи, коли и къщи все още се оценяват. Така че ще се свържем с вас веднага щом получим нова и точна информация!

Социална медия

Зашеметяващата манекенка Камил е активна в социалните мрежи. Камил има много фенове и последователи в своите акаунти в социалните медии и е модел, включително; Instagram и Facebook.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Тя обича кексчета.
  3. Тя е добра в колоезденето.

Популярни Публикации