Камил Костек ще бъде водеща на ново шоу, наречено Dancing with Myself

Dancing With Myself, новото риалити танцово състезание на NBC ще започне във вторник, 31 май 2022 г., в 22:00 часа. ЕТ. Програмата ще изправи обикновени хора един срещу друг в поредица от танцови предизвикателства, измислени и изпълнени от създателите на знаменитости Шакира, Ник Джонас, Лиза Коши и водещата Камил Костек. Всяка седмица известни експерти ще изпълняват тези задачи, предназначени изключително за програмата, която състезателите трябва да изпълнят. Състезателите ще имат ограничено време, за да научат танцовите стъпки и да се представят пред съдиите и публиката на живо, като и двамата ще играят роля при определянето на напредването.

Според официалното резюме на Dancing With Myself, форматът е следният:

Докато състезанието преминава през кръговете, създателите на журито предлагат бърз вход и избират своите фаворити за напредване, заедно със селекции от публиката. Въпреки това публиката в студиото в крайна сметка определя кой да бъде обявен за най-великия танцьор на вечерта и да получи наградата от 000.Коя е Камил Костек?

Камил Вероника Костек е родена на 19 февруари 1992 г. в Килингуърт, Кънектикът от баща изпълнител Алън Костек и майка управител на фитнес зала Кристина. Роденият в Полша, Ирландия и Ямайка американски модел, актриса и телевизионна личност има четирима по-малки братя и сестри.

 Камил Костек

Камил се обучава по балет в ранна възраст и участва в различни национални конкурси, като същевременно изучава формата на изкуството в Broadway Dance Center в Ню Йорк. Тя също беше член на танцовия отбор на Държавния университет в Източен Кънектикът, водеща на неговата мрежова програма, мажоретка и капитан на университета по лакрос.

На 19-годишна възраст тя започва професионално да аплодира с Hartford Colonials от Обединената футболна лига, преди да се премести в NFL като мажоретка на New England Patriots. През 2014 г. тя беше представена на корицата на годишния му календар за бански костюми и прекара известно време в пътуване с екипа и рекламирането им на публични събития. На 19-годишна възраст тя започва професионално да аплодира с Hartford Colonials от Обединената футболна лига, преди да се премести в NFL като мажоретка на New England Patriots. През 2014 г. тя беше представена на корицата на годишния му календар за бански костюми и прекара известно време в пътуване с екипа и рекламирането им на публични събития.

 Камил Костек

Нетната стойност на Камил Костек

Нетната стойност на Камил се оценява на 3,4 милиона долара от Cheat Sheet. През 2015 г. водещата започва да се среща с дългогодишния си любовник, NFL tight end Rob Gronkowski. Двойката очевидно се раздели през 2017 г., но се събра отново през пролетта на същата година. Двойката се срещна през 2013 г., когато тя беше мажоретка на New England Patriots, същият отбор, за който играеше Роб Gronkowski, но те разкриха връзката си едва две години по-късно в интервю за Boston Globe.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Камил Костек (@camillekostek)

Популярни Публикации