Камдън Джак Кътлър - Всичко за син на Кристин Кавалари

Камдън Джак Кътлър е най-големият син на Кристин Кавалари, телевизионна личност, моден дизайнер и актриса, и бивш куотърбек Джей Кътлър.

Бързи факти

Пълно име Камдън Джак Кътлър
Първо име Камдън
Презиме Джак
Фамилия Кътлър
Дата на раждане 8 август 2012 г
Възраст Девет години
Професия Детето на знаменитостта
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Джей Кътлър
Баща професия бивш куотърбек играч
Име на майката Кристин Кавалари
Професия майка телевизионна личност, моден дизайнер и актриса
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Лео
Братя и сестри Джаксън Уайът и Сейлър Джеймс

Майка, Кристин Кавалари

Пълното име на Кристин Кавалари е Кристин Елизабет Кавалари и е родена на 5 януари 1987 г. в Денвър, Колорадо, САЩ. Джудит Айфриг и Денис Кавалари са нейни родители. Тя е отгледана с брат си. Кристин стана известна, след като се появи в телевизионния риалити сериал „Laguna Beach: The Real Orange County“, базиран на нейния живот и живота на нейните приятели. По това време тя беше в прогимназията.

  Камдън Джак Кътлър

Камдън Джак Кътлър (Източник: Google)Баща, Джей Кътлър

Пълното име на Джей Кътлър е Джей Кристофър Кътлър, роден на 29 април 1983 г. в Санта Клаус, Индиана, САЩ. Джак Кътлър е името на баща му, а Санди Кътлър е името на майка му. От гимназиалните си дни той преследва футболна кариера. През цялата си кариера той е бил член на различни отбори. Той прекара 12 сезона в Националната футболна лига. През 2017 г. той обяви, че се пенсионира.

Родителски взаимоотношения и брачен живот

Джей и Кристин се запознаха през 2010 г. и започнаха да се срещат. По това време Джей беше защитник на Чикагските мечки, а Кристин беше телевизионна личност. След като видя Кристин, той подаде заявка за среща чрез нейната агенция, но тя отказа, тъй като не знаеше нищо за него. Тя се срещна с Джей, когато отиде на мач на Chicago Bears с майка си през 2010 г. Тогава те започнаха любовната си афера.

  Камдън Джак Кътлър

Камдън Джак Кътлър (Източник: Google)

След три години запознанства двойката се ожени на 8 юни 2013 г. в християнската църква Woodmont в Нешвил. Тя облече бяла рокля на сватбата им, докато Джей носеше сив костюм с бяла риза и вратовръзка. В деня на сватбата си те изглеждаха прекрасно. Кристин публикува снимка от сватбата им от първата им годишнина в Instagram със забележката „Днес преди една година…“ Двамата са родители на три деца.

Развод на родителите

Когато се роди, родителите му бяха женени от седем години. Бракът им се превръщаше в приказка. Те бяха изключително щастливи да бъдат съпруг и съпруга един на друг. Кристин подаде молба за развод през април 2020 г. Те казаха, че причината за развода им е, че са се разлюбили и са се разделили. Разводът им все още не е формализиран. Тя иска да остане близо до дома им в името на трите им деца. И двамата обявиха раздялата си в Instagram с точната формулировка и снимка, хваната за ръка. Джей сподели тяхна снимка в профила си в Instagram на 27 април 2020 г., на която те са близнаци в черно облекло със сърцераздирателното изявление

Честване на 7-ми рожден ден

По случай седмия му рожден ден, който настъпи на 8 август 2019 г., майка му качи отлична снимка на комбинацията син-майка в профила си в Instagram. Кадърът е толкова сладък, че майка й го целува, а надписът гласи: „Поздравления за рождения ти ден,…“

Той си прекарва страхотно със семейството си!

Имаше късмета да има такова любящо семейство, но не трябваше да бъде така. Те прекарваха много време заедно. Майка му сподели в Instagram снимка от семейното си пътуване до Мексико, където децата се забавляват заедно. Надписът на снимката е

'Ден на майката…'

  Камдън Джак Кътлър

Камдън Джак Кътлър (Източник: Google)

Нетната стойност на Camden Jack Cutler през 2022 г

След като обявиха раздялата си и подадоха молба за развод, баща му и майка му имаха обща нетна стойност от 30 милиона долара към 2022 г. . Тази нетна стойност е еквивалентна на половината от общата им нетна стойност. Майка му печели този доход чрез актьорската си професия и други дейности. Тя е създател и главен изпълнителен директор на своята компания за бижута, uncommonjames, както и на своята линия облекло, littlejamesclothing. През 2018 г. тя се появи в риалити програмата си Very Cavallari. Баща му е бивш професионален куотърбек и спортен коментатор. Така той може да спечели толкова пари. Джей е получил няколко отличия през кариерата си.

Любопитни факти

  • На 8 август 2012 г. е роден.
  • Той е американски гражданин.
  • Той има двама по-малки братя и сестри: Jaxon Wyatt, брат, и Saylor James, сестра.

Популярни Публикации