Калиста Илейн- Биография, възраст, височина, етническа принадлежност, нетна стойност, гадже, срещи

Калиста Илейн е знаменитост в социалните медии, базирана в Съединените щати. Калиста Илейн е създател на модни и лайфстайл видеоклипове, най-известна със своите лайфстайл влогове в Youtube. По същия начин нейният канал в Youtube е озаглавен „Kalista Elaine Dwyer“ и в момента има 216 000 абонати. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Калиста Илейн възраст, Калиста Илейн Гадже, Калиста Илейн нетна стойност, Калиста Илейн височина, Калиста Илейн кариера и още

Бързи факти

Пълно име: Калиста Илейн Дуайър
Дата на раждане: 19 ноември 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Личност в социалните медии
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: по отношение
Запознанства Ник Сауседо
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Хейзъл Браун
Цвят на косата Рус
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършил колеж
Братя и сестри две

Калиста Илейн Биография

Калиста Илейн е роден на 19 ноември 1998 г. и в момента е на 22 години. Калиста Илейн Дуайър е пълното й име и тя е Скорпион. По същия начин Калиста е роден в Съединените американски щати и е гражданин на страната. По същия начин, когато става въпрос за нейния расов произход и религия, тя е кавказка и християнка. Що се отнася до личния й живот, като знаменитост в социалните медии, тя поддържа високо ниво на анонимност. Калиста не е споделила имената на родителите си или друга лична информация.

По отношение на братя и сестри, тя има две и е най-малката от двете. Тя е по-голяма сестра на един и по-голям брат на друг. По същия начин Калиста е диагностицирана с ревматоиден артрит като дете. По същия начин тя беше обучавана вкъщи поради здравословни затруднения и в резултат на това се научи как да прави филми на десетгодишна възраст. Освен това Калиста е завършила колеж.Височина и тегло на Калиста Илейн

Зашеметяващата YouTuber има бледа кожа, красива руса коса и кафяви очи. За съжаление няма налична информация относно телесните измервания на Калиста, включително нейната височина, тегло и жизненоважни статистики.

кариера

По професия Калиста е създател на съдържание в социалните медии, което се фокусира върху стила на живот и красотата в канала си в YouTube. По същия начин тя стартира своя акаунт в YouTube „Kalista Elaine Dwyer“ на 21 декември 2011 г. и в момента има 216 000 абонати. По подобен начин каналът на Kalista включва съдържание, свързано с красотата и модата. В допълнение към това съдържание, тя използва канала си, за да се застъпва за проблеми с психичното здраве. По същия начин тя работи няколко месеца във Victoria Secrets.

По същия начин, най-старият видеоклип на Калиста, „HIT THE LIGHTS BY SELENA GOMEZ MUSIC VIDEO“, стартира на 2 януари 2012 г. и в момента има над 8,4 хиляди гледания. След това тя обяви пускането на своята „КОЛЕКЦИЯ ЗА БАНЯ И ТЯЛО!“ Тя качи това видео на 30 април 2013 г. и в момента има 3,3 000 гледания. Освен това Kalista има над 18 милиона гледания на 282 видеоклипа на канала. По подобен начин най-популярният видеоклип на нейния канал е „6-ТИ КЛАС СРЕЩУ 8-МИ КЛАС“. Тя сравни начина на живот и дрехите на 6-ти и 8-ми клас в канала в това видео. Тя качи това видео на 21 януари 2018 г. и в момента има 1,5 милиона гледания.

По същия начин „GIRL STRUGGLES: MIDDLE SCHOOL“ е другият й популярен видеоклип. Този видеоклип е получил над 1,3 милиона гледания. Kalista също е популярна в Tiktok. @kalistadwyer е нейният мениджър в Tiktok, който в момента има 36,6 хиляди последователи. По същия начин тя често си сътрудничи с други Tiktokers.

Калиста Илейн Нет Уърт

Kalista е генератор на съдържание в социалните медии, което допринася за нейната нетна стойност и приходи. Тя е Youtuber, който създава материали за красота и мода, включително грим и мода. По същия начин тя е натрупала значителна известност и е спечелила респектираща сума пари чрез работата си. По същия начин, когато става въпрос за нетната й стойност, Калиста се оценява на приблизително 1 милион долара към октомври 2022 г. В медиите обаче няма налична информация относно оценките на нейните активи.

Калиста Илейн Гадже, Запознанства

Калиста е права и има връзка. В момента тя се среща с мъж на име Ник Сауседо. Те често споделят очарователни снимки заедно и очевидно са влюбени един в друг. По същия начин той често се появява в канала й в YouTube.

Популярни Публикации