Калил Бет - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Халил Бет е модел от САЩ. Калил Бет е най-известен с това, че е подписал договор с Ford Models Agency. Той е добре известен в платформите на социалните медии. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Калил Бет възраст, Калил Бет Гадже, Калил Бет нетна стойност, Калил Бет височина, Калил Бет кариера , и още

Бързи факти

Пълно име: Халил Бет
Дата на раждане: 22 юни 2003 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Модел, звезда на Instagram, звезда на TikTok
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Братя и сестри една сестра
Лична мрежа Лична мрежа на Калил Бет

Биография на Калил Бет

Халил Бет е роден в Съединените щати на 22 юни 2003 г. Той е на 18 години през 2021 г. и неговият слънчев знак е Рак. През 2017 г. той пътува до Хавай с майка си и баща си и документира ваканцията в своите истории в Instagram. Освен това той има по-малка сестра, която се появи в неговия акаунт в TikTok.

Височина и тегло на Калил Бет

Халил притежава невероятна личност и е запазил привлекателна физика. Той е висок идеалните 6 фута 2 инча. И той тежи приблизително 76 килограма. Той има слабо телосложение и носи обувка номер 12. Освен това измерването на талията му е 30 инча. Панталоните му имат 33-инчов вътрешен шев, 35-инчови ръкави и 15-инчова яка. Освен това косата и очите му са кафяви.кариера

През юли 2015 г. Калил започна да публикува съдържание, свързано с моделирането, в своя Instagram. Той също така е признат за споделяне както на модели, така и на лайфстайл изображения в своя акаунт в Instagram, който в момента има над 181K последователи. Той също така е добре известен с това, че е получил представителство на ръководството от Artspace в допълнение към агенцията Ford.

Ford Models е добре позната агенция за модели. В резултат на това той е един от най-младите модели на Ford Model Agency. Да бъдеш наречен модел на Ford е значително постижение за седемнадесетгодишната знаменитост. Халил стана известен със своята външност и невероятно чувство за стил.

Той е известен в Instagram със споделянето на различни модни стилове и настроения, както и с кадри от ежедневието си. Той редовно актуализира своя Instagram със стилно облекло и модели на снимки. Халил стана известен като собственик на собствените си акаунти в TikTok и Instagram. По подобен начин той е създател на видео в TikTok, който е специализиран в синхронизиране на устни, танци, преходи и комедийни видеоклипове. Освен това той стана известен в резултат на това, че отделни видеоклипове на TikTok станаха популярни в социалните медии.

По-голямата част от видеоклиповете му бързо натрупаха стотици хиляди харесвания и сега той има над 660 хиляди фенове в акаунта си в TikTok. Той е добре известен със своите вирусни танцови видеоклипове, комични скечове и филми за синхронизиране на устни, които редовно споделя с феновете си. По същия начин той има собствен акаунт в YouTube. На 15 октомври 2011 г. той го създава.

Халил Бет Нетна стойност

Що се отнася до печалбите и доходите му, няма съмнение, че младият и известен модел ще спечели значителна сума пари от възможности за моделиране. Въпреки статута му на модел на Ford, доходите и нетната му стойност остават неясни. Ford, от друга страна, плаща заплата според степента на длъжността модел.

Халил Бет Гадже, Запознанства

Има малко информация относно романтичния му живот, но въз основа на снимките му изглежда, че той живее сам живот и очевидно му се наслаждава. Освен това той изглежда резервиран, когато става въпрос за връзки и романтика. Въпрос на време е той да говори открито за романтичната си страна.

По същия начин този млад модел все още не е участвал в никакви спекулации или спорове. В резултат на това той поддържа положителен профил както в личния, така и в професионалния си живот. В момента той е съсредоточил усилията си върху светлото си бъдеще.

Популярни Публикации