Кали Роуз - Биография, Уики, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Кали Роуз е модел и възрастна звезда от Съединените щати, която също е актриса. Големите й привлекателни очи и нахалство са най-отличителните й черти. Изненадващо, тя не процъфтява в модната индустрия от много години. Научете повече за Биография на Кали Роуз, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име: Кали Роуз
Псевдоним: време
Рождена дата: 16 януари 1996 г
Възраст: 25 годишен
Хороскоп: Козирог
Родно място: Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати
Жител: неизвестен
Бащино име: неизвестен
Майчино име: неизвестен
Братя и сестри: неизвестен
Височина: 5 фута 6 инча или 167 см
Тегло: 52 кг или 115 паунда
Измервания на тялото: 32-25-30 инча
националност: американски
Етническа принадлежност: Бяло
Цвят на очите: Хейзъл
Цвят на косата: Рус
образование: неизвестен
Професия: Модел за възрастни
гадже: Нито един
Съпруг: Нито един
Нетна стойност: 500 хиляди долара

Колко висока е Кали Роуз?

Този възрастен модел и нейното семейство са родени в прекрасния град Лос Анджелис, Калифорния. Семейството й беше истинско вдъхновение, което й позволяваше да прави каквото си поиска. Кали Роуз е 25-годишна жена.

Като модел, тази прекрасна дама е висока на 5 фута 6 инча (167 см). Телесното й тегло е нараснало до 115 паунда, което се равнява на общо 52 кг. Все още няма информация, че ще се подложи на пластична операция.Роуз е прекрасна и възхитителна точно такава, каквато е. Тази руса красавица е благословена с лешникови очи. Бялата й кожа има тенденция да подчертава бельото или бикините, които носи.

Кали Роуз (Източник: Pinterest)

Как Кали Роуз преследва кариерата си?

Кали започва кариерата си като модел на уеб камера през 2016 г. на 20 години в уебсайта за възрастни Chaturbate. В крайна сметка тя стана ексклузивен изпълнител на MindGeek. Освен това тя скоро започва да работи с други мрежи, включително Brazzers, Team Skeet, Digital Playground, Girlsway и Reality Kings, за да назовем само няколко.

За времето си е създала над 90 видеоклипа. Кажи ми какво харесваш (2016), Skinny Dipping (2017), Smoke Em Out (2017), Вече имам проблеми (2018), Call You Tomorrow (2018), Cup Of Sugar (2018), Family Business (2018), Gym Prankers (2018), Manic 2 (2018) и New Years Club (2018) са няколко примера.

Татуировки и пиърсинг на Кали Роуз

Тази дама има пиърсинг както на зърната, така и на пъпа. Тя има татуировка със сценарий под десния си бюст и голяма червена роза на гърба си. От лявата страна на гърба й също има дълъг текст, който гласи, Пазете градината от розите, никога от падналите листенца.

Нито публичният й запис, нито акаунтите й в социалните медии показват, че тя се среща с някого. Може би не е лоша идея да предположим, че Кали ще бъде необвързана и щастлива през 2020 г.

Нетната стойност на Кали Роуз 2022 г

Колко е нетната стойност на Кали Роуз? Този американски модел е моделиран за няколко големи марки. В резултат на това тя печели много пари от кариерата си. Според някои източници, Кали Роуз има нетна стойност от 0k през октомври 2022 г.

В сравнение с работата й нетната й стойност е доста ниска. Тя обаче прави всичко възможно, за да си направи име в индустрията за възрастни. Ще предоставим допълнителна информация за нейната заплата, автомобили и имение веднага щом стане достъпна в медиите. Останете на линия дотогава.

Социална медия

Тя има 13,8 хиляди последователи в Instagram. Това е единствената платформа, която тя използва.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 4.
  2. Щастливият й камък е аметист.
  3. Щастливият камък на Кали е червен.

Популярни Публикации