Какво се случи с Doja Cat? Докато певец напуска музика в Парагвай, драмата се разказва

След онлайн битка с нейните парагвайски последователи, Doja Cat реши да напусне музикалната си кариера. На 24 март певицата се извини в Twitter, че не се е представила достатъчно добре за представянето си в четвъртък в Бразилия.

Тя също благодари на своите поддръжници за подкрепата по време на концерта и обеща да подобри представянето си в бъдеще. Доджа написа,

Не вярвам, че направих достатъчно добър концерт на Бразилия днес и се извинявам за това, но ви благодаря, че дойдохте; Обичам те, по дяволите, и слава Богу, че имаме още едно представление утре; Обещавам, че ще се справя по-добре.Феновете в Парагвай реагираха гневно на изказването на певицата, обвинявайки я, че е игнорирала събитието й в страната, което беше отменено заради бушуваща буря.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Doja Cat (@dojacat)

Певицата Say So обяви, че се оттегля от музикалната професия след поредица от жестоки разногласия с нейните фенове. Doja също промени своето показвано име в Twitter на I quit, след като направи изявлението си, допълнително потвърждавайки решението си.

Защо събитието на Doja Cat в Парагвай беше отменено?

Doja Cat , която в момента е на турне в Южна Америка, не успя да изпълни насрочения си ангажимент в Парагвай поради забавяне на времето. Няколко фенове бяха разочаровани и ядосани от отмяната.

Парагвайските фенове критикуваха 26-годишната, че не обърна внимание на ситуацията в Парагвай и не качи нито една снимка, нито един туит или нито една история в Instagram, засягаща отмяната, докато тя публикува за текущото си шоу в Бразилия.

Някои последователи твърдят в поредица от вече изтрити туитове, че са чакали пред хотела на Доджа под дъжда, но тя не е излязла да ги посрещне. Певицата бързо реагира на обвинението, като каза:

Концертът беше отменен заради буря в Парагвай. Нямаше кой да ме чака пред мотела на следващата сутрин, когато си тръгнах. Оставете това да потъне.

Един потребител посочи хитмейкърката на Woman като обществен враг номер едно в друга изтрита забележка. След това тя отговори, като заяви, че съжалявам.

Тъй като онлайн битката между феновете на Доджа и Парагвай стана все по-разгорещена, певицата изрази недоволството си, твърдейки, че няма нужда критиците да приемат действията й и поиска хората да спрат да я следват. Тя също добави в друг туит,

Напуснах и нямам търпение да изчезна. Нямам нужда повече да вярваш в мен. Всичко е мъртво за мен, дори музиката, и съм глупак, че съм вярвал, че съм създаден за това. Не ме следвай.

Журналистът Роберто Рохас също се включи в драмата, като каза на Доха, че няма да може да победи парагвайците. Музикантът отговори, като каза:

Сега, след като продължих напред, просто ще оставя всички да са бесни.

Doja Cat заяви желанието си да напусне музикалната си кариера малко след това и промени името си в Twitter, за да отрази тази емоция.

Феновете реагираха на решението на Doja Cat да се оттегли от музикалната индустрия

Doja Cat обяви желанието си да напусне музикалната индустрия след враждата й с парагвайски фенове. Много от нейните почитатели и последователи останаха изненадани от бързия й избор и забележки в социалните мрежи.

Няколко потребители на Twitter също реагираха на избора на певицата, критикувайки критиците и ги обвинявайки, че я малтретират онлайн. Тъй като мненията в интернет продължават да прииждат, ще бъде интересно да видим дали Doja Cat признава проблема и ще преразгледа избора си на кариера през следващите дни.

Популярни Публикации