Какво се случи с бившата съпруга на Крис Перес Ванеса Вилануева след развода им?

ванеса вилануева по-късно се жени за втори път и създава собствен бизнес. След смъртта на първата си съпруга Селена Куинтанила, американският китарист Крис Перес се жени за Ванеса Вилануева. Той и Вилануева имаха две деца. За съжаление бракът не издържа и те се разведоха. И така, къде е втората съпруга на Перес тези дни? Ето всичко, което знаем за нея.

Селена Куинтанила, първата съпруга на Крис Перес.

Перес беше женен за испанската певица Селена Куинтанила от 2 април 1992 г. до смъртта й през март 1995 г. Перес срещна Селена през 1989 г., когато беше нает като нов китарист в групата на Селена, Selena y Los Dinos. Той бързо става важен член на групата и по-късно се сближава със Селена. Двойката излиза повече от две години.

 Съпруг на Ванеса Вилануева

Съпруг на Ванеса ВилануеваДвойката се разведе през 2008 г

Бракът на Перес и Ванеса не продължи дълго. След почти седем години брак, двойката се разведе през април 2008 г. Много източници твърдяха, че причината за развода им е навикът на Перес да пие и че той все още не е преболял първата си съпруга. Твърди се, че след развода Вилануева е получила всички активи на Перес като съпружеска разпоредба.

 Нов съпруг на Ванеса Вилануева

Нов съпруг на Ванеса Вилануева

Ванеса Вилануева и нейният нов съпруг

Вилануева продължи напред в професионалния и личния си живот след развода си с Перес. Тя има две филмови заслуги. Тя отговаря.

Популярни Публикации