Какво причини отмяната на клуба за гледачки?

Клубът на детегледачките, комедийна драма на Netflix, базирана на блокбъстър романите на Ан М. Мартин, ще бъде отменена след два похвалени от критиците сезона. Отмяната на драмата, въпреки множеството признания в индустрията и безупречния резултат на Rotten Tomato, показва модел за Netflix, който често отменя успешни програми след два сезона.

Услугата за стрийминг набляга на сериали, чиито последователи препиват и завършват нови сезони при пускането им, според Рейчъл Шукерт, създател на The Baby-Sitters Club. Това прави предизвикателство за сериали като този, който не е толкова известен, да процъфтяват в световен мащаб като мегахитове като Narcos и Money Heist.

Шукерт обвини отмяната на шоуто на изкривените вътрешни анализи на Netflix, обяснявайки как пускането по същото време като Squid Game промени моделите на аудиторията и демонстрира важността на числата:Тя заяви,

Има ли значение дали тази програма има добра публика, но не е голям успех, но е обожавана от феновете? Не съм сигурен. Вярвам, че имахме нещастието да пуснем приблизително по същото време като Squid Game, което им демонстрира силата на числата. Миналогодишните числа, които бяха напълно респектиращи и успешни, изведнъж бяха видени в нова светлина. Нямам достъп до много от тази информация и като цяло продуцентите на Netflix нямат достъп до тази информация, така че ще трябва да я съберете сами.

Netflix е известен с подновяването на тези невероятно успешни сериали със световна аудитория и много съкровища обикновено се пренебрегват в тази игра на числа.

 Клубът на детегледачките

Клубът на детегледачките

Каква е целта на клуба за детегледачки?

Клубът на детегледачките проследява приключенията на група млади момичета, Кристи Томас, Клаудия Киши, Стейси Макгил, Доун Шафър, Мери Ан Спайър и Карън Бруър, докато отварят собствен бизнес за гледане на деца в Стоунибрук, Кънектикът, базиран на емблематичния роман на Ан М. Мартин поредица от книги със същото име.

Сериалът описва деликатен период от живота на едно младо момиче и се занимава с различни теми, които ще бъдат актуални и достъпни за младата женска аудитория.

Шукерт продължи:

[Шоуто] се харесва на голям брой зрителки, защото ги среща там, където са. Не зависи от възрастните да казват на младите кои са. Всъщност не става въпрос за мъжете, но те развиват влюбвания, което е нормална част от израстването. Има нещо в историите за тази възрастова група, което винаги изглежда като ретроспекция на възрастен, а не какво е да си на тази възраст. Можем да направим жените умни, ангажиращи и зрели като момичета, без да се занимаваме само с това как другите хора ги виждат в Клуба на бавачките. Всичко се свежда до това как гледат на себе си.

Клубът на детегледачките първите два сезона са в Netflix и участват Софи Грейс, Малия Бейкър, Момона Тамада, Шей Рудолф, Киндра Санчес, Вивиан Уотсън и Анаис Лий.

Популярни Публикации