Какво е гаджето на Джейкъб Бертран? Неговият личен живот и връзка

За разлика от добре познатата му роля на разгорещения Хоук в хита на Netflix Cobra Kai, Джейкъб Бертран в момента води собствено шоу в развлекателната индустрия. В момента актьорът живее в Лос Анджелис.

Обича да режисира късометражни филми, да ходи в планината, да кара сърф, да се катери, да свири на китара, да кара скейтборд и да работи в дърводелска работилница в свободното си време. Бертран е в обвързана връзка със Серена Пулън повече от четири години.

Забележителната кариера на Джейкъб Бертран

Първата забележителна роля на Бертран е като Хенри в Marvin Marvin, популярно шоу на Nickelodeon. Бертран започва кариерата си в продукции на Nickelodeon, преди да получи роля в Disney. В третия сезон на анимационния сериал Bubble Guppies той озвучава главния герой Гил. Той също играе Кирби в Kirby Buckets на Disney XD. През 2017 г. Бертран получи ролята си в Cobra Kai, продължение на филмовата поредица от 1980 г. Karate Kid.Преди да дебютира в Netflix, сериалът се излъчваше в YouTube Premium. Не само, че героят, който играе, е популярен сред феновете му, но той е роден с цепната устна. Това го кара да открие Smile Train.

Докато играех герой с цепнатина по телевизията, наистина нямах представа колко тежко може да бъде въздействието на цепнатина, както физически, така и психически, спомня си той. Smile Train предоставя финансиране, обучение и ресурси на местни медицински специалисти, за да осигурят безплатна хирургия на цепнатина на деца по целия свят.

Страстта на Джейкъб към късометражните филми

Когато бил в гимназията, 21-годишният актьор има идеята за късометражен филм. Но той така и не получи шанса да го осъществи, докато не получи одобрение от Hero Koda, един от известните координатори на каскадите. Бертран се надява да прави повече късометражни филми за своята публика в бъдеще.

Джейкъб Бертран Нетуърт

Нетното състояние на Джейкъб Бертран е около 2 милиона долара към 2021 г.

Серина Пулън и процъфтяващата връзка на Джейкъб

С очарователния си външен вид Джейкъб Бертран изигра няколко роли и стана истинско име в актьорската индустрия, когато беше само на 21 години. Надникване в неговия Twitter профил или Instagram разкрива неговата весела и свободолюбива личност, много подобна на героите, които изобразява на екрана.

В реалния живот обаче Джейкъб имаше късмета да срещне любовта на живота си в ранна възраст. Въпреки че актьорът се отнася към нея като към най-добрата си приятелка, Серена Пулън също е била негова среща на бала. От няколко години двойката е в щастлива връзка.

 Джейкъб Бертран и Серена Пулън

Джейкъб Бертран и Серена Пулен

Въпреки че представи Хоук като гореща глава, истинската му природа е точно обратното! В действителност той е спокоен човек, който приписва спокойствието си на любовта си. Той твърди, че е в сигурна връзка, което му позволява да се съсредоточи върху работата си в индустрията. Той продължи да казва, че Серена го е превърнала в по-добър човек в реалния живот. Тяхната любов и загриженост един към друг може да се види на страниците им в социалните медии.

Популярни Публикации