Какво е ексклузивното на Дженифър Лопес в бюлетина на JLo?

Това не е тренировъчно бягане! Дженифър Лопес се омъжи повторно за Бен Афлек. Американският актьор предложи брак със зашеметяващ пръстен със зелен диамант, който се смята за щастливия цвят на певицата.

Джей Ло и Бен се сгодиха за първи път през ноември 2002 г., след което отложиха сватбата си и се разделиха две години по-късно през 2004 г.

Спецификите на предложението не са разкрити, но Джей Ло обяви щастливата новина във видео в своя бюлетин. Какво точно е „On The JLo“? Дженифър Лопез

Дженифър Лопес (Източник: Instagram)

JLo обявява ангажимент в бюлетин

Феновете, които се бяха абонирали за бюлетина на Джей Ло, бяха изненадани, когато последният брой съдържаше съобщение за годеж в петък (8 април).

52-годишната жена сподели и кратко интимно видео, в което тя показа зашеметяващия си зелен пръстен, докато на заден план звучи романтична музика.

Тя подразни годежа в Twitter часове преди това, като каза във видео, че имам наистина вълнуваща и специална история за споделяне, преди да каже на феновете да отидат на OnTheJLo.com, за да разберат повече.

Това се случва само дни след като певицата предизвика слухове за годеж, когато беше видяна да носи пръстен, докато пазаруваше в Лос Анджелис с 14-годишната си дъщеря Еме.

Какво е OnTheJLo?

Бюлетинът на Дженифър Лопес, OnTheJLo, предоставя на феновете най-новата информация за нейния живот. Тя също публикува редовно в Instagram и Twitter, но нейните актуализации на бюлетина са много по-лични и ексклузивни. Дебютира през февруари и в първия брой Джей Ло разкри, че Бен Афлек й е направил сърдечен ранен подарък за Свети Валентин. Според нея актьорът е режисьор на романтичен ремикс на сингъла й On My Way.

Ще споделя нещо много специално и лично с вас, което обикновено споделям само с най-близките си приятели. Това е ранен подарък за Свети Валентин от Бен, обясни тя.

Гледайки го, ме накара да се замисля за пътуването на истинската любов, нейните неочаквани обрати и как, когато е истинска, наистина може да продължи вечно, продължи певицата.

Как да се регистрирате?

Всичко, което трябва да направите, за да получавате бюлетини, написани от JLo директно във входящата си поща, е да се регистрирате. Посетете уебсайта на OnTheJLo тук и въведете вашия имейл адрес, за да получите следващия й бюлетин. Сега ще бъдете първите, които ще научат за важни събития в живота на Дженифър Лопес.

Популярни Публикации