Как се срещнаха Мати Матисън и Триш Матисън Спенсър?

Мати Матисън е готвач и онлайн знаменитост от Канада. Той е най-известен с ролята си в телевизионния сериал от 2016 г. Dead Set on Life.

Бързи факти

Пълно име Мати Матисън
Първо име Мати
Фамилия Матесън
Дата на раждане 7 февруари 1982 г
Възраст 39 години
Професия Канадски готвач и интернет личност
Националност канадски
Град на раждане Сейнт Джон, Ню Брънзуик
Държава на раждане Канада
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Водолей
Семейно положение Женен
Съпруг Триш Матисън Спенсър
Без деца две
Филмография Мъртъв живот, Vice Essentials, време е за вечеря!
нетна стойност 2 милиона долара
Женен Дата август 2014 г

Съпругата на Мати Матисън

Мати Матисън има съпруга. Триш Матисън Спенсър, съсобственик на булчинския магазин LoversLand на Ossington, е негова съпруга. Двамата започват любовния си път, когато са тийнейджъри. Сестрата на Триш Матисън Спенсър каза, че Триш първо се е колебала да излезе с Мати Матисън, но след като е получила подкрепа от сестра си, е избрала да излезе с него. Изборът й да се среща с него беше най-добрият, който някога е правила. Впоследствие стават съпруг и съпруга, въпреки че в началото са големи приятели. Двамата излизаха дълго време, преди да решат да се оженят. През август 2014 г. те се ожениха. Тяхната сватба се състоя в дома на леля й и чичо й в Порт Довър Бийч, Онтарио, Канада.

  Мати Матисън

Мати Матисън (Източник: Google)Тази двойка са горди родители на прекрасно момче. МакАртър, техният син, се роди през март 2016 г. Изглежда, че са приветствали второто си дете, момиченце. Те може да са нарекли бебето си Ризо, тъй като той е подписал снимка на нея в Instagram. Той обожава децата си и не спира да публикува техни снимки в социалните медии. Той е лудо влюбен в жена си, така че за развод не може да става и дума. За извънбрачни връзки също не се говори.

Нетната стойност на Мати Матисън

Нетното състояние на Мати Матисън е приблизително 2 милиона долара към 2021 г. Той е много ентусиазиран от професията си и благодарение на упоритата си работа и ангажираност е постигнал успех в кариерата си. Ресторантът му е основният му източник на приходи и често се появява по телевизията. Той и семейството му водят охолен начин на живот.

Уикито на Мати Матисън

Мати Матисън е роден в Сейнт Джон, Ню Брънзуик, Канада на 7 февруари 1982 г. Той е израснал във Форт Ери, Онтарио. За първи път употребява кокаин, когато е в 11 клас. Постоянната му употреба на веществото доведе до сърдечен удар на 29-годишна възраст. След това той спря да употребява наркотици и алкохол и седем месеца по-късно засне първия си епизод на Keep it Canada. Той е любител на татуировките с няколко татуировки по тялото си.

  Мати Матисън

Мати Матисън (Източник: Google)

Дебютната готварска книга на Matty Matheson, Matty Matheson: A Cookbook, беше публикувана през октомври 2018 г. Той е фантастичен готвач с някои отлични кулинарни ястия. Неговите рецепти за лазаня и сладкиши на тиган са добре известни, а рецептата му за палачинки, наречена най-великите палачинки в света, може да бъде намерена в YouTube. През 2019 г. той отиде на много обиколки с книги, за да популяризира своята готварска книга. През 2019 г. Той сега е на турне в Австралия.

Популярни Публикации