Как Греъм Стефан превърна отхвърлянето на приятелката си в история на успеха

Греъм Стефан , супер успешен инвеститор в недвижими имоти, призна в едно от своите видеа от 2019 г., че нямаше да бъде човекът, който е днес, ако не бяха предишните му връзки. На 20 март 2021 г. YouTuber публикува снимка в Instagram, в която благодари на феновете си, че са му помогнали да достигне границата от 3 милиона абонати в YouTube.

Не унил, а отхвърлен

Стефан призна във видеоклип, озаглавен The Reason I’m Single, който публикува в YouTube на 8 юни 2019 г., че не би бил същият човек, който е, ако не бяха предишните му връзки. Инвеститорът в недвижими имоти обсъди как първата му дългогодишна приятелка е била там, за да го подкрепя и насърчава от деня, в който разбра, че няма да може да посещава колеж, до това как тя му е помогнала да преодолее ситуацията и да получи лиценз за недвижими имоти.

Освен това инвеститорът призна, че бившата му приятелка е утвърждавала усилията му и го е насърчавала винаги, когато се съмнява в кариерата си. Освен това Стивън цитира раздялата си като преломен момент в живота си. Когато приятелката му го заряза, ютубърът каза, че няма нито приятели, нито пари. Той беше изгубен и канализира цялото си разочарование и гняв в работата си.Стефан работи неуморно три години, за да преодолее разбитото си сърце, а останалото е история. В ретроспекция YouTuber казва, че е благодарен за сърцеразбито преживяване, защото това е единствената причина да е там, където е.

Настоящата му любов

Публикацията на Стефан от 16 юни 2020 г., отбелязваща една година от първата му среща с настоящата му приятелка Савана, разкрива, че той я е срещнал седмица след видеоклипа си The Reason I’m Single. Неговата приятелка се появява често в неговия канал в Instagram и в няколко видеоклипа във втория му канал в YouTube, The Graham Stephan Show.

 Греъм Стефан

Греъм Стефан

Савана също има свой собствен канал в YouTube, Savannah Smiles, където публикува лични видеоклипове всяка седмица. Савана има стабилни 41,5 хиляди абонати благодарение на своите осемдесет и шест видеоклипа в канала си.

Достигане на границата от три милиона долара

Що се отнася до абонатите, инвеститорът публикува снимка в Instagram на 20 март 2021 г., отбелязвайки крайъгълния си камък от три милиона абонати. YouTube звездата се вижда да седи с асистента си Джак Селби и приятелката си на снимката.

Нетната му стойност

Въпреки че точната нетна стойност на Стефан е неизвестна, YouTuber спомена, че печели 1,6 милиона долара годишно в интервю за Glamour на 17 януари 2020 г. По-нататък обсъждайки финансите си, инвеститорът в недвижими имоти разкри, че няма дългове по кредитна карта или студентски заем и има спести между ,8 милиона и милиона от инвестиции в недвижими имоти.

В същото видео YouTuber разкри, че наскоро е похарчил 5K за своя дуплекс, с допълнителни K, похарчени за ремоделирането му.

Популярни Публикации