Кайл Ричардс - Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност

Кайл Ричардс е добре известна американска актриса, която се е появявала в различни филми и телевизионни предавания през цялата си кариера. Тя също е мемоарист, телевизионна личност и филантроп. Ричардс стана известна след ролята на Алиша Сандерсън Едуардс в телевизионния сериал „Малка къща в прерията“. Тя се появи в телевизионното риалити шоу „Истинските съпруги от Бевърли Хилс“.

Бързи факти

Празнувано име: Кайл Ричардс
Истинско име/пълно име: Кайл Игън Ричардс
Пол: Женски пол
Възраст: 53 години
Рождена дата: 11 януари 1969 г
Родно място: Холивуд, Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,57 м
Тегло: 55 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруг/съпруга
(Име):
Морис Умански (починал 1996), Гураиш Алджуфри (починал 1988–1992)
деца: Да (Фара Алджуфри, Алексия Умански, Порция Умански, София Умански, Фара Умански)
Професия: Актриса, светска личност, телевизионна личност, мемоаристка и филантроп
Нетно състояние през 2022 г.: 60 милиона долара

Биография на Кайл Ричардс

Кайл Игън Ричардс е роден на 11 януари 1969 г. в Холивуд, Калифорния. Ким Ричардс е нейната по-голяма сестра и тя беше наставлявана от Дик Сарджънт. Ричардс също е свързан с Кати Хилтън и други членове на семейството на Хилтън.

Кайл Ричардс Възраст, височина, тегло

Кайл Ричардс е родена на 11 януари 1969 г. и към 2022 г. е на 53 години. Ръстът й е 1,57 м. висок и тежи 55 кг.  Кайл Ричардс

Кайл Ричардс

кариера

Кайл Ричардс започва своята артистична кариера като дете. Изпълнението й в „Малката къща в прерията“ през 1975 г. доведе до появата й в няколко телевизионни филма, включително „Кръг от деца“, „Имало едно семейство“ и „Бащата знае най-доброто събиране“.

Тя се появява във филма „Down to Earth“ от 1984 г., а през 1989 г. играе Стефани Дейвънпорт във филма „Curfew“. Нашите животи.

Ричардс се появява във филми като „Eaten Alive“, „The Car“, „Halloween“, „The Watcher in the Woods“ и „Pledge This!“ в допълнение към телевизионни сериали и телевизионни филми.

’. Тя се появи в пародийния филм „The Hungover Games“ през 2014 г.

Тя също се появява в телевизионния мини-сериал „Beulah Land“, както и в различни епизоди на „The Simple Life“, а от 2010 г. се появява в „The Real Housewives of Atlanta“.

Ричардс също се появява като гост-звезда в много други телевизионни предавания. Тя се появи в „The New Celebrity Apprentice“ през 2017 г.

Постижения и награди на Кайл Ричардс

Кайл Ричардс е номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля от Академията за научна фантастика, фентъзи и филми на ужасите през 1982 г. Тя е номинирана за ролята си в „The Watcher in the Woods“, както и за три номинации за награди за млад артист през 1982 г., 1984 г. , и 1985 г. Детската болница в Лос Анджелис я нарече едно от първите семейства за нейния филантропски принос.

Нетната стойност и заплатата на Кайл Ричардс през 2022 г

Нетната стойност на Кайл Ричардс се оценява на повече от 60 милиона долара към октомври 2022 г. Тя си изкарва добре, като започва кариерата си на четиригодишна възраст. Тя е не само актриса, но и телевизионна личност.

Тя се появява и в музикален видеоклип на поп сензацията Лейди Гага. Кайл Ричардс също имаше успешни мемоари, издадени през 2011 г. Тя остави своя отпечатък във всичко - от филми до риалити телевизия. Актрисата все още работи и може да бъде видяна в „The Real Housewives of Atlanta“.

Кайл Ричардс е добре позната телевизионна личност в Съединените щати. Тя участва в „The Real Housewives of Atlanta“ със сестра си Ким Ричардс. Тя е пред камерата от малка и има много фенове по цял свят. Ричардс също е запален по филантропията.

Кайл Ричардс Съпруг, брак

Кайл Ричардс се жени за Guraish Aldjufrie през 1988 г., когато е на 18 години. Фара, дъщерята на двойката, е родена същата година. Тя се разведе с Алджуфри през 1992 г. и се омъжи за настоящия си съпруг Маурисио Умански през 1996 г.

Тя има още три дъщери с Умански, Алексия, София и Порция, които са родени съответно през 1996, 2000 и 2008 г. Естела Снайдер, актриса, е нейна свекърва.

Ричардс и нейният съпруг са дарили повече от 100 000 долара на Детската болница в Лос Анджелис като филантропи. През 2013 г. тя организира и кампания за набиране на средства за болницата. Сега тя живее в Бел Еър, Лос Анджелис.

Популярни Публикации