Кайл Инскип - Уики, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Американски водещ на новини и журналист Кайл Инскип Съ-водещата на Local 12 News Паула Тоти направи Кайл Инскип име на домакинство.

Бързи факти

Пълно име: Кайл Инскип
Дата на раждане: 27 декември 1989 г
Възраст: 32 години
Пол: Мъжки
Професия: Водещ на новини, репортер, журналист
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Държава Хузиер
Националност американски
образование Университет Бътлър (Електронна журналистика)

Биография на Кайл Инскип

Кайл Инскип е роден на 27 декември 1989 г., което го прави на 32 години към момента на писане. Козирогът е неговата зодия и той е роден в Индиана, Съединените щати. Що се отнася до формалното му образование, той посещава университета Бътлър и получава диплома там. Този човек е удостоен с голямо отличие по електронна журналистика от този университет. По време на историческите финали на Булдогс през 2010 и 2011 г., той беше в колеж.

В момента той живее в Синсинати. Той не е споменал имената на родителите си или други членове на семейството си. Неговият акаунт в Instagram, от друга страна, съдържа снимки на семейството му. Един от най-близките членове на семейството е братовчедка му Жасмин. Двете са били съединени в бедрата, откакто Жасмин е била на шест месеца, според него. Възраст на Кайл Инскип

Кайл Инскип

Височина и тегло на Кайл Инскип

Кайл Инскип , мъж с височина 5 фута и 7 инча, 66 килограма, се откроява сред тълпата. Това е всичко, което знаем за тялото на водещия на новините, с изключение на размера на роклята му, бицепсите, гърдите/талията/ханша. Тъмнокафявите очи и косата в същия цвят правят този красив репортер още по-привлекателен.

кариера

Кайл Инскип е журналист, водещ на новини и репортер. През юни тази година той се присъедини към персонала на Local 12 News. За мнозина той е най-известен с ролята си на съ-водещ на трите вечерни новинарски емисии на станцията с Паула Тоти: 17:00, 18:00 и 23:00 часа.

Сутришен репортер и водещ на FOX59, този човек преди това е работил в Синсинати. Той работи в Индианаполис три години в работна станция в Индианаполис. Този журналист отрази встъпването в длъжност на президента през 2017 г., 100-то провеждане на Индианаполис 500 и присъдата на бившия участник в Subway Джаред Фогъл, докато работеше тук.

Също така, през първата си година след колежа, този репортер работи във Вашингтон, окръг Колумбия, за NBC News. След това той беше обявен за сътрудник на Тим Ръсърт за 2012 г. Този репортер служи като изследовател за политическото звено на мрежата като част от тази програма. Освен това той помага на журналисти и теренни продуценти в начинанията им за репортаж и заснемане. Като част от тази стипендия той работи с дигиталния екип на Meet the Press.

Нетна стойност на Кайл Инскип

Към октомври 2022 г. Кайл Инскип се оценява на нетна стойност между 1 и 5 милиона долара в Съединените щати.

 Кайл Инскип нетна стойност

Кайл Инскип

Приятелка на Kyle Inskeep, запознанства

Кайл Инскип може или не може да се среща с някого в момента. Новинарят не е разкрил нищо за личния си живот, независимо дали е под формата на интервюта или публикации в социалните медии. Въпреки това той многократно е давал да се разбере, че е гей. В публикация от юни 2021 г. той разкрива, че Жасмин е първият член на семейството му, който знае, че е гей. Рожденият ден на Жасмин се пада през месеца на гордостта, така че това беше публикация, за да й пожелаем честит рожден ден.

Популярни Публикации