Кай Хилсън - Уики, възраст, гадже, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Кай Хилсън е брат и сестра на знаменитост от Съединените щати. Кай Хилсън е по-малката сестра на Кери Хилсън, американска певица, автор на песни и актриса.

Бързи факти

Пълно име: Кай Хилсън
Пол: Женски пол
Професия: знаменитост брат или сестра
Държава: елен
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Декейтър, Джорджия
Националност американски
Братя и сестри пет (сестри: Кери Хилсън, Келси Хилсън, Кейси Хилсън, Кели Хилсън и брат: Кип)

Кай Хилсън Биография

Кай Хилсън точната и пълна дата на раждане не е известна. Тя обаче отпразнува 30-ия си рожден ден на 11 юни. Липсва и нейната зодия. Kye Ashton Hilson е пълното й име. Тя е родена в Декейтър, Джорджия, САЩ. Тя също има четири сестри, Кери Хилсън, Келси Хилсън, Кейси Хилсън и Кели Хилсън, както и брат Кип Хилсън.

Майка й също ръководеше детска градина, а баща й беше разработчик за армията. Кай израства в афро-американски квартал в семейство от средната класа. Тя и нейните братя и сестри не са посещавали квартално училище, твърдейки товаВсеки ден ни изпращаха за един час, за да стигнем до училище. За нас беше изключително важно да поддържаме живота, който те бяха създали.

Кай Хилсън Височина, Тегло

Кай Хилсън също не е споменала измерванията на тялото си. Тя обаче има добра телесна фигура и е със среден ръст и тегло. Тя също има тъмнокафяви очи и черна коса. Няма други налични измервания на тялото на Kye.

 Кай Хилсън

Кай Хилсън със сестра си (Източник: Instagram)

кариера

Няма налична информация за професионалната кариера на Kye. В резултат на това тя може да прави свои собствени неща, но това не е публично достояние. Тя е най-известна с това, че е една от сестрите на Кери Хилсън. Кери има успешна кариера като певица, текстописец и актриса.

Нейната музика е R&B, хип-хоп и поп, с типични теми за женственост, сексуална интимност и любов. Освен това нейните музикални влияния идват от семейството на баща й. С песента Jump тя стартира кариерата си като автор на песни за японски вокалист. Освен това, като тийнейджър, Кери работи като текстописец и резервен певец за Антъни Дент (продуцент).

Тя също така завършва гимназия Тъкър и продължава в Оксфордския колеж на университета Емори. Там е завършила драматургия. Кери също беше повишена в продуцентския екип и екипа за писане на песни в резултат на нейната отдаденост и упорит труд. Останалото е история. По онова време тя беше неудържима.

Нетната стойност на Кай Хилсън

Приходите й, включително заплатата и нетната й стойност, са неизвестни, защото професията й е неизвестна. Нейната известна сестра Кери, от друга страна, има нетна стойност от около 5 милиона долара.

Keri също е одобрена от различни марки и продукти, включително Avon, Envy Boutique, Gillette, Melody Ehsani, Perfect Illusion Whitening и много други.

Кай Хилсън Гадже, Запознанства

RnBPhenom е гаджето на Kye. В Twitter той се нарича „@idothisjbright“. Тази личност, от друга страна, пази личния си живот в тайна. Този човек води сдържан начин на живот.

Популярни Публикации