Kaimana Pa’aluhi- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Каймана Паалухи е многообещаващ модел от Съединените щати. Kaimana Pa’aluhi е в тази индустрия от дете. Тя стана известна в резултат на връзката си с Макс Холоуей. Макс е фантастичен майстор на бойните изкуства.

Бързи факти

Пълно име Каймана Паалухи
Рождена дата 14 ноември 1994 г
Родно място Waianae, Хавай
Религия Не е наличен
Националност американски
Етническа принадлежност Не е наличен
образование Не е наличен
Хороскоп Скорпион
Бащино име Дейвид Паалухи
Майчино име Не е наличен
Братя и сестри Малцина; Ракел Паахули, Фарън Реал
Възраст 27 години
Височина Не е наличен
Тегло Не е наличен
Номер на обувка Не е наличен
Цвят на косата Рус
Цвят на очите кафяво
Измерване на тялото Не е наличен
Изграждане тънък
Професия Моделиране
Известен като Модел
Семейно положение Разведена
гадже Нито един
деца Един; Ръш Холоуей
Нетна стойност Не е наличен
Заплата Прибл. 50 000 долара

Биография на Kaimana Pa'aluhi

Каймана Паалухи е роден на 14 ноември 1994 г. в Waianae, Хавай, САЩ. Към момента тя е на 27 години. Дейвид Паалухи е името на баща й. За майка й обаче няма информация. Освен това тя има две сестри. Имената им са Фарен Реал Паалухи и Ракел Паалухи. Тя е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това той е от смесен етнос. Нейната зодия е Стрелец според астрологията.

Kaimana Pa'aluhi Образование

По отношение на формалното образование тя завършва образованието си в местно училище в родния си град. Завършила е и висшето си образование на ниво университет.Височина и тегло на Kaimana Pa'aluhi

Уморен човек е много привлекателен и има красив характер. Моделът е висок приблизително 5 фута и 5 инча. Тя тежи 57 килограма. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, не са публикувани цифри. Очите й са светлокафяви, а косата й е тъмнокафява.

  Каймана Паалухи

Kaimana Pa’aluhi със съпруга си (Източник: Instagram)

кариера

Уморен човек е модел, който е млад, активен и се развива. Kaimana е модел, който има потенциала да бъде топ модел в индустрията. От детството си тя има силен интерес към моделирането, актьорството и модната индустрия и се стреми да има успешна кариера в тези области. Що се отнася до нейната кариера на модел, тя е работила с различни агенции за модели, като Wilhelmina Hawai’i Modeling Agency, откакто е на 16 години.

Тя също се е появявала в редица телевизионни предавания и филми. Освен това тя започва да играе в индустрията, когато е много млада. Тя стана известна в резултат на връзката си с Макс Холоуей. Макс е известен ММА боец ​​от Съединените щати. Той също така е шампион в Ultimate Fighting Championship в категория перо. От днес обаче вече са разделени.

Caiman Pa'aluhi Нетна стойност

Уморен човек се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Furethrmore , към октомври 2022 г. общото й нетно състояние е около 1 милион щатски долара.

Kaimana Pa'aluhi Съпруг, брак

Преминаване към Романтичният и личен живот на Каймана Паалухи , тя е разведена. На 14 февруари 2012 г. тя се омъжи за Макс Холоуей. Те живееха охолен живот и имаха син на име Ръш Холоуей. Връзката обаче не продължи дълго и двамата се разведоха през 2014 г. Освен това тя няма други връзки. В същото време тя е открита относно предпочитанията си към пола. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации