Kaila Chambers: Запознайте се с дъщерята на анатомията на Грей

Кайла Чембърс е дъщерята на звездата от „Анатомията на Грей“ Джъстин Чембърс. Джъстин е моден модел, както и актьор.

Бързи факти

Пълно име Кайла Чембърс
Първо име стил
Фамилия камари
Дата на раждане юни 1997 г
Възраст 24 години
Професия Дете на знаменитост
Бащино име Джъстин Чембър
Баща професия Актьор и модел
Име на майката Кейша Чембърс
Професия майка Бивш резерватор на агенция за модели
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Връзка с Шон Пол
братя и сестри Изабела, Мая, Ева и Джаксън Чембър

Винтидж прическа, връщане към миналото

Тя публикува ретро снимка в профила си в Instagram и е възхитителна. В този момичетата си играят с очарователни играчки, а усмивката им струва милиони долари. Тя публикува тази снимка на 15 август 2019 г., въпреки че е стара. Има много спомени, свързани с него, а прическите са много старинни.

Очарователно и полезно семейство

Джъстин Чембърс и Кийша Чембърс са родителите на Кайла. Кейша, нейната майка, е бивш букър в агенция за модели. Нейните баба и дядо са Джон Уилям Юджийн Чембърс II и Памела Сю.  Кайла Чембърс

Kaila Chambers (Източник: Google)

Брак и любовна връзка на нейните родители

Джъстин и Кейша, родителите на Кайла, се ожениха през 1993 г. Двамата се запознаха, когато Джъстин беше модел. По-късно работи като модел за Calvin Klein. Те са заедно от почти две десетилетия и са чудесен пример за любов, която не дискриминира въз основа на раса или цвят. Двойката е щастливо женена и живее спокойно, без признаци за развод или извънбрачни връзки.

Нейните братя и сестри

Кайла е втората дъщеря на родителите си. Тя има три сестри, Изабела, Мая и Ева Чембърс, както и брат, Джаксън Чембърс. Кайла и Мая са еднояйчни близначки. Ето публикацията на Кайла с надпис. „Честит рожден ден, братле.“ Кайла, нейната сестра близначка Мая и по-голямата им сестра Изабела се виждат тук. Изабела е облечена в бяла тениска с надпис Brat.

Публикациите й в социалните медии

Кайла не е много активна в социалните медии, въпреки че е в Instagram под дръжката klachmbrs. Семейството й е тема на по-голямата част от нейните публикации. Тя изглежда има по-дълбока връзка с дядо си, тъй като публикува снимка с коментар. „Папи и аз…“ Кайла е видяна да се побратимява с дядо си в кафяв кадифен анцуг.

Нейният личен живот

Кайла има връзка с професионалния скейтбордист Шон Пабло. Той също е сензация в социалните медии с над 197 хиляди последователи. Двамата вече не са заедно, а причината за раздялата им не е ясна. Сега се казва, че се среща с мъж на име Луис Осмозис. Той е художник от Ню Йорк. Ето снимка на Кайла и Луис с надпис. „ВЪЗХОДЯЩИЯТ ДИНГУС… И Луис, и Кайла си правят огледални селфита на първата снимка, след това Кайла си прави соло селфи с изкуство на Луис от лявата си страна на втората снимка.

Не говори с децата за шоуто

Когато актьорите от „Анатомията на Грей“ бяха попитани какво биха казали на децата си за техния успех и постижения, те им казаха. Елън Помпео отговори, че не говори с тях, тъй като са още млади, но че ще го направи в бъдеще. Според Чандра Уилсън, тъй като младежите вече са в ерата на социалните медии, те вече знаят и виждат нещата през тази призма.

Бащата на Кайла Чембър, Джъстин Чембър, е започнал като малък, така че те не знаят много и са доволни за него, тъй като е в Анатомията на Грей. Когато Камила Лудингтън попита дали децата му го смятат за готин, Джъстин веднага отговори НЕ. Той каза, че никой не трябва, тъй като Арон е твърде готин. Кевин Маккид твърди, че дъщеря му намира за странно да види баща си да се пуска с различни хора, докато децата на Катерина Скоресон изглежда не са наясно с ефекта от шоуто.

Джъстин Чембърс напуска 'Анатомията на Грей' след 15 години.

Джъстин беше един от основателите на телевизионната програма на Grey's Anatomy. Той се появи в първия епизод от сериала на Shonda Rhimes и напусна след 15 години, когато програмата беше в разгара на 16-ия си сезон. В интервю за „Page Six“ той обсъди чувствата си към програмата. Чембърс каза, че сериалът го е подкрепял много и той е благодарен, тъй като това е било фантастично пътуване. Той продължи да казва, че е ентусиазиран от живота, семейството, любовта и приятелството и че иска да създава филми и да работи след известен престой.

  Кайла Чембърс

Kaila Chambers (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетната стойност на Kaila все още не е разкрита. Нетната стойност на баща й, от друга страна, се смята за около 18 милиона долара към 2021 г. . Годишният му доход е 9 милиона долара. Тази сума беше добавена към богатството му в резултат на кариерата му на модел и актьор.

Връзката на баща й с нея

Кайла и нейните братя и сестри имат прекрасни отношения с баща си. Джъстин е отдаден родител, който често публикува за постиженията и усилията на дъщеря си в акаунтите си в социалните медии. Обича да прекарва време със семейството си, както всеки друг родител. Той обича да води децата си на различни дейности. Ето публикацията на Джъстин за работата на Кайла с надпис. „Кайла, дъщеря ми… Статията включва клип от Шоуто на Кайла, което трябваше да бъде показано в Anthology Film Archives.

Любопитни факти

  • Според профила на Кайла тя е родена през юни 1997 г., което я прави на 24 години към 2021 г.
  • Ева, сестрата на Кайла, е бас китарист и има собствена потвърдена група, наречена Pinky Pinky The Band. Ето публикация, посветена на дъщерята на Кайла Ева от бащата на Кайла, Джъстин.

Популярни Публикации