Kaelyn Petras- Биография, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Кейлин Питърс е YouTuber от Съединените щати. Kaelyn Petras е добре известна с това, че прави материали в техния YouTube канал, като представя прекрасни моменти от връзката им с Lucy. Освен това тя подтиква гейовете и лесбийките да обсъждат открито връзките си. Знайте всичко за Kaelyn Petras- Биография, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Бързи факти

Пълно име: Кейлин Питърс
Дата на раждане: 25 март 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber и ветеринар
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Алисия Мари Б
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата светлокафяво
Родно място Роял Оук, Мичиган, САЩ
Националност американски
образование Университетът по ветеринарна медицина в Сейнт Китс
баща Джон Питър
Майка Дона Питърс
Братя и сестри Чадуик Робинсън

Биография на Кейлин Петрас

Кейлин Питърс е родена в Роял Оук, Мичиган, на 25 март 1988 г. Тя ще бъде на 33 години през 2021 г. По същия начин тя е сензация в YouTube в Съединените щати. Джон Петрас е неин баща, а Дона Питърс е негова майка. Тя обаче има по-малък брат на име Чадуик Робинсън. Овен е нейният зодиакален знак.

По отношение на образованието си, тя завършва през 2006 г. подготвителното училище „Нотр Дам“. След това тя се записва в Мичиганския държавен университет, за да получи бакалавърска степен по зоология. По-късно същата година тя получава докторска степен по ветеринарна медицина от Университета по ветеринарна медицина Сейнт Китс Рос.Височина и тегло

Тя е висока 5 фута 5 инча (1,65 м) и тежи 52 килограма (115 фунта). Освен това тя има светлокафява коса, кафяви очи и слаба, добре поддържана фигура. По същия начин няма допълнителна информация за нейните телесни мерки.

кариера

По отношение на професионалната й подготовка тя е работила във ветеринарен спешен център във Финикс, Аризона, преди да стане YouTuber. Тя стартира своя канал в YouTube, Kaylyn and Lucy, на 27 април 2012 г., след разпадането на дългогодишния й годеж с нейната приятелка.

Освен това тя споделя материали, подчертаващи безценните моменти, които прекарва с партньора си Люси. Първоначално те публикуваха видеоклипа за носталгия, но с нарастването на популярността на видеоклипа те започнаха да споделят повече съдържание и да създават допълнителни видеоклипове в своя канал.

Нейната харизма и увереност мотивират младите гейове и лесбийки да бъдат открити за връзките си. Нейният канал беше особено популярен сред членовете на LGBTQ общността. Тя вдъхновява другите да живеят според собствените си условия.

След раздялата им обаче те престанаха да бъдат активни в YouTube и изтриха всичките си публикации. Освен това тя има хиляди последователи в Instagram и Twitter. В допълнение към своя Livestream на Frag Doll, тя е домакин на сериите MMO Play и Toy Box.

Нетната стойност на Кейлин Петрас през 2022 г

Нетното състояние на Кейлин Петрас е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Освен това нетната й стойност е повлияна от статуса й на знаменитост в YouTube и тя е сертифициран ветеринарен лекар. Няма налична информация за нейния автомобил, заплата или местожителство.

Връзка с Кейлин Петрас

Kaelyn е лесбийка, която в момента се среща с жена на име Alycia Marie B. Тяхната връзка беше оповестена публично чрез публикация в Instagram от нея. Изглежда, че се срещат преди раздялата й с колегата си в YouTube Люси. Кейлин и Луси Сътклиф бяха в дългосрочна връзка от 2012 до 2016 г., когато решиха да я прекратят. Освен това тя е ветеринарен лекар и любител на животните.

Популярни Публикации