Кая Канепи- Нетна стойност, Wiki, възраст, гадже, срещи, височина

Кая Канепи е естонска професионална тенисистка, която имаше най-високо класиране в световната ранглиста на номер 15 през август 2012 г. Кая Канепи спечели четири титли на сингъл от Турнето на Женската тенис асоциация.

Бързи факти

Пълно истинско име Кая Канепи
Псевдоним Кая
Възраст (към 2021 г.) 36 години
Професия тенесист
Рождена дата 10 юни 1985 г
Място на раждане Хаапсалу, Естония
Националност естонски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
гадже N/A
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 9 инча
Тегло (прибл.) 62 кг

Възраст и ранен живот на Кая Канепи

Кая Канепи беше роден на 10 юни 1985 г , в Хаапсалу, Естония, на родителите, които са я отгледали. Тя е на 36 години към 2021 г. Майката на Кая Канепи е Ан Канепи, а баща й е Джак Канепи. Карин Канепи и Кадри Канепи са нейни братя и сестри. Говорейки за нейните образователни подробности, Кая Канепи е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Кая Хемп

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Кая Канепи е висока 5 фута 9 инча и тежи около 62 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Кая Канепи

Кая Канепи

Kaia Hemp Нетна стойност

Към октомври 2022 г. Кая Канепи нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия на тенисистка очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Семейството й винаги я е насърчавало да преследва кариера като професионална тенисистка. Преди да стане професионалист през 2000 г., тя стана световен номер едно в ранглистата за юноши на Международната тенис федерация (ITF). 1994–2003 Тийт Кивистик е треньор на Кая. Андрей Лузгин беше треньор на Кая от 2003 г. до есента на 2007 г. След Лузгин тя беше тренирана от Фредрик Ловен от Швеция, но асоциацията им беше прекратена през февруари 2008 г. Пабло Джакопели беше следващият треньор на Канепи (до септември 2008 г.). Лука Апино е неин треньор от ноември 2008 г. Канепи беше тренирана от другия си естонски играч Майт Кунап след ноември 2009 г. Тя прекрати отношенията си със своя треньор и агенция през февруари 2010 г. Тя започна да работи със Силвър Карюс, неин треньор от април до март 2012 г. Мартен Тамла беше неин треньор от 2013 до 2014 г.

Канепи направи своя първи финал на Gaz de France Stars през 2006 г., като стана първата естонска състезателка, която направи това, губейки от Ким Клайстерс. През 2010 г. тя спечели първото си първенство на сингъл в Палермо, като стана първата естонска състезателка, която направи това. Канепи участва в първото си състезание за 2019 г. на Australian Open. Канепи беше победена в първия кръг от топ поставената Симона Халеп, след като спечели първия сет в тайбрек. Тя също така достигна седем четвъртфинала на турнири от Големия шлем и на четирите първенства (French Open през 2008 и 2012 г., Уимбълдън през 2010 и 2013 г., US Open през 2010 и 2017 г. и Australian Open през 2022 г.), като стана първата естонка, постигнала това. Тя е и първата естонка, класирана в топ 15 на света. Забележителните постижения на Канепи я издигнаха до статута на една от най-известните и успешни професионални тенисистки на Естония в историята.

Кая Канепи Гадже и запознанства

С кого се среща Кая Канепи? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Кая крие личния си живот от папараците. Кая не е обект на никакви слухове или спорове. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е участвала в каквито и да било спорове.

Популярни Публикации