Къщата на звездата на Барселона Ансу Фати е ограбена

Съобщава се, че къщата на Ансу Фати е била разбита и ограбена по време на мача на Барселона срещу Еспаньол в събота, 20 ноември.

Фати беше зрител на 'Камп Ноу' за дебюта на новия мениджър на Барселона Шави Ернандес. Пред над 70 000 фенове каталунците победиха своите междуградски съперници с 1-0 благодарение на дузпа от Мемфис Депай.

 Ансу фати

Ансу фатиПо време на мача а група крадци нахлуха в къщата на Ансу Фати в Сант Кугат , град близо до Барселона, според La Vanguardia (чрез Mirror). Твърди се, че те са нахлули, докато някои членове на семейството на Фати са били долу. Извикана е полиция за съдействие, но пристигналите полицаи не са открили никого.

Победата на Барселона с 1-0 над Еспаньол осигури едновременно вълнение и облекчение за клуба и неговите фенове. Въпреки това имаше няколко притеснения за отбора на Шави, най-забележителният от които беше невъзможността им да приключат мача по-рано. Говори се, че Фати е бил ограбен за пари, часовници и бижута, но никой от семейството му не е пострадал.

Относно Ансу Фати

Да приемем Ансу Фати Виейра (роден на 31 октомври 2002 г.) е нападател на клуба от Ла Лига Барселона и националния отбор на Испания.

Той е роден в Гвинея-Бисау, но избира да играе за националния отбор на Испания. Той е смятан за един от най-вълнуващите футболни таланти на Испания и сред най-добрите млади играчи в света.

Популярни Публикации