K-Pop Idol Krystal стана първият модел на корицата на дигиталното издание за списание Elle

Кристал на f(x) току-що беше представен на корицата на дигиталното издание на списание Elle. K-pop певицата беше избрана за модел на корицата на първото дигитално издание на списанието. Снимки и видеа от актуалното издание обиколиха интернет пространството, а почитателите аплодираха певицата за атрактивната й естетика.

Кристал е момичето от корицата на първото дигитално издание на списание Elle.

Списание Elle пусна първото си дигитално списание на 1 април 2022 г. и разкри звездата от корицата на своето издание „D Edition“. Списанието избра K-pop дивата Krystal да украси корицата на тяхната дигитална версия на тяхното модно списание. K-pop изпълнителят беше облечен в различни дрехи, разкривайки текущата колекция лято/есен на Charles & Keith. Суперзвездата облече сив дънков клин и кафява риза с отворени рамене с една страна на първоначалната си снимка. Художничката облече чифт сини блокирани токчета с усукани каишки като обувки.

 КристалСписанието създаде и видео, наречено Cool Enough, в което певицата може да се види облечена с няколко цветни дрехи от новата колекция на Charles & Keith. Тя също така показа новата линия чанти на марката, която включва златни и сребърни верижки за дръжки. K-pop звездата беше облечена в стилна почти бяла рокля със златни акценти, бродирани в долната половина и областта на врата на следващата й снимка. Косата й беше изгладена като покер, а гримът й беше минимален, за да изглежда естествено.

Кристъл също беше видяна във видеоклиповете на списание Elle, облечена в цветни тоалети в синьо, зелено, жълто и розово, с минимален грим и шикозни аксесоари. Тя привлече вниманието с привлекателните си образи и властно присъствие пред камерата. Въпреки че беше заета със снимките на K-drama сериала Crazy Love, тя успя да се присъедини към тази нова инициатива.

 Кристал

Феновете отговарят на новите снимки на корицата на списание Elle на идола.

Феновете отидоха в социалните медии, след като изгледаха разкритите снимки и видеоклипове, за да изразят възторгът си от това, че певицата позира пред камерата в зашеметяващо и елегантно облекло. Те също така я похвалиха за нейния зашеметяващ и топъл тен и са развълнувани за пълно интервю за списанието.

На 22 февруари 2022 г. Кристал беше избрана за световен посланик на марката Charles & Keith. Тя направи и интервю с модната компания, в което изрази радостта си от това, че е станала посланик на марката, както и най-запомнящия се и забавен момент по време на фотосесията за най-новата й колекция.

Популярни Публикации