K. Michelle- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Кимбърли Мишел Пейт е певец, автор на песни и телевизионна личност от Съединените щати. Нейните албуми „Rebellious Soul“ и „Anybody want to buy a heart?“ са добре познати.

Бързи факти

Празнувано име: К Мишел
Истинско име/пълно име: Кимбърли Мишел Пейт
Пол: Женски пол
Възраст: 40 годишен
Рождена дата: 4 март 1982 г
Родно място: Мемфис, Тенеси, Съединени щати
националност: американски
Височина: 1,65 м
Тегло: 55 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруга
(Име):
не
деца: Да (Чейс Боуман)
Запознанства/гадже
(Име):
N/A
Професия: Американска R&B певица, автор на песни и телевизионна личност
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

К. Мишел Биография

К Мишел е родена в Мемфис, Тенеси на 4 март 1982 г. Тя посещава Флоридския университет A&M с музикална стипендия, след като завършва гимназия Овъртън.

Тя взема уроци по музика от Боб Уест Брук и се научава да свири на пиано и китара за кратък период от време. През 2000 г. тя беше коронясана за първокурсник на съда за завръщане у дома на 18-годишна възраст.К. Мишел Образование

К. Мишел завършва с отличие университета A&M във Флорида и има право да учи в юридическия факултет, но вместо това избира да продължи музикална кариера.

К. Мишел Възраст, височина и тегло

К Мишел е родена на 4 март 1982 г. и към 2022 г. е на 40 години. Висока е 1,65 метра и тежи 55 килограма.

  К Мишел

К. Мишел (Източник: Instagram)

кариера

К Мишел започва музикалната си кариера с Jive Records, където подписва договор през 2009 г. „Faking“ е първият й сингъл с Jive Records. Бързо набира популярност. Той привлече градска публика заради сексуално натоварените си текстове.

К Мишел издаде още три песни през 2010 г., включително „falling“, „How many times“ и „I just can't do this.“ Тези песни бяха класирани на 56, 53 и 53 място в класацията на Hot R&B/Hip-hop Songs на САЩ , съответно.

К Мишел се появи в риалити шоуто „Любов и хип-хоп: Атланта“ през 2012 г. Тя заяви в това риалити шоу, че възнамерява да работи в шоуто само два сезона, преди да премине към „Любов и хип-хоп: Ню Йорк“, за да продължи нейната музикална кариера.

Популярният сингъл от нейния дебютен албум, „I Just Wanna“, беше издаден през 2013 г. „VSOP“ беше водещият сингъл от албума. Той достигна номер 27 в класацията на Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs в Съединените щати.

„Rebellious Soul“, нейният дебютен студиен албум, беше издаден през 2013 г. Той значително увеличи популярността й като певица, тъй като песента достигна номер две в класацията за топ R&B хип-хоп албуми в САЩ. „Rebellious Soul“ е продал 260 000 копия до края на 2014 г.

През 2013 г. K. Michelle предприе първото си музикално турне. През декември 2013 г. тя предприе обиколка на 19 града, започваща в Сан Франциско и завършваща в Бостън. Сингълът „Can’t raise a man“ достигна номер 23 в класацията Hot R&B Hip-hop Songs през януари 2014 г.

През 2014 г. тя започна турнето си „Blurred Lines“ в Атланта. Мишел дебютира със собственото си телевизионно шоу „K. Мишел: Моят живот“, през март 2014 г. Той описва нейните интересни аспекти от живота, както и музикалната й кариера. Нейният албум „Anybody Wanna Buy a Heart“ и неговият сингъл „How Do You Know“ дебютираха на първо място в R&B класацията на iTunes и продадоха 5000 копия по целия свят.

„Got me crazy“ и „Either way“ са две песни от последния й албум „Kimberly: The people I used to know“, който беше издаден през февруари 2017 г.

Награди К. Мишел

Тя спечели музикалната награда Soul Train за най-добър нов изпълнител през 2013 г. за песента си Not a Little Bit.

През 2014, 2015 и 2016 г. тя беше номинирана за награда Centric за „Най-добра жена R&B/поп изпълнител“ за нейната творба „Not a Little Bit“.

Нейната песен „How do you know?“ (2014) от албума „Anybody Wanna Buy a Heart?“ достигна върха на R&B класацията на iTunes.

Нетната стойност на К. Мишел

Нетната стойност на К. Мишел е 2 милиона долара към октомври 2022 г. Приходите й се генерират от нейните песни, албуми, спонсорство, реклами и одобрения. Нейните доходи са постоянни през годините и се очаква да печели повече в бъдеще с напредването на кариерата си.

В ранните си години К. Мишел беше добра певица, както и добра ученичка. Тя имаше академичните качества, за да преследва кариера в правото, но тя избра да преследва музикалните си амбиции. Нейният стабилен възход в музикалната индустрия демонстрира нейната решителност и воля да успее в силно конкурентната музикална индустрия.

Популярни Публикации