Къф Байдън Оуенс- Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност

Къф Байдън Оуенс е известен американски адвокат, член на семейството на знаменитост и предприемач от Лос Анджелис, Калифорния. Той е добре известен в цялата страна като син на Валери Байдън Оуенс. Валери Оуенс е известен политически стратег и по-малката сестра на 47-ия (настоящ) президент на САЩ Джо Байдън.

Бързи факти

Пълно истинско име Къф Байдън Оуенс .
Псевдоним Къф Оуенс.
Възраст (към 2021 г.) 42 години.
Професия Адвокат, член на семейството на знаменитост и предприемач.
Дата на раждане 1979 г.
Място на раждане Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Настоящ адрес Felker Toczek Suddleson Abramson LLP, 1801 Century Park E, Ste 2000.
Лос Анджелис, Калифорния 90067-2322.
образование Завършвам.
Алма матер 1. Джорджтаунския университет.
2. Университетът на Южна Калифорния.
Нетна стойност (прибл.) -12 милиона USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″.
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг.

Възраст и ранен живот на Къф Байдън Оуенс

Къф Байдън Оуенс е роден на родителите си през 1979 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Той е роден в проспериращо семейство. Нека ви информирам, че Къфи е член на добре познатата фамилия Байдън. Той следва християнската вяра. Точната дата на раждане на Къф не е известна. Къф Байдън Оуенс е на 42 години, според оценки (към 2021 г.). Той придоби голяма популярност сред обществеността, тъй като идваше от добре установено семейство.

Има добро образование. Къф получава допълнително образование в университета Джорджтаун, според съобщения в медиите. След това той се записва в Университета на Южна Калифорния и получава бакалавърска степен по право. След това той става професионален адвокат.Височина и тегло на Cuffe Biden Owens

Къф Байдън Оуенс е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли лешникови очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Къф Байдън Оуенс

Нетната стойност на Къф Байдън Оуенс

Колко е нетната стойност на Къф Байдън Оуенс? Къф Оуенс, професионален правен адвокат, печели добре по време на професионалната си кариера. Счита се, че нетната стойност на Cuffe е между и милиона USD (приблизително).

кариера

Къф Оуенс е професионален адвокат, за да говори за своето призвание. След завършване на образованието си започва работа в юридически компании. Той също така посещава Джорджтаун и Университета на Южна Калифорния. Cuffe Biden Owens в момента е нает във Felker Toczek Suddleson Abramson LLP, според съобщения в медиите. Освен това той помага на майка си в работата й като политически стратег. Cuffe също е активен член на калифорнийската адвокатска колегия в допълнение към юридическата си работа. Според докладите той е бил хоспитализиран на 3 декември 2009 г. Освен това той е зает с кариерата си.

Съпруга и брак на Къф Байдън Оуенс

Коя е съпругата на Къф Байдън Оуенс? Къф Байдън Оуенс стана известен, след като се ожени за Меган О’Тул Кинг на 11 октомври 2021 г. People съобщава, че двойката се познава от дълго време. Сватбените им снимки също бяха публикувани в Brides. Позволете ми да ви разкажа за Меган Кинг, известна актриса от риалити телевизията.

Тя е добре известна с ролята си в риалити програмата Real Housewives of Orange County. Меган преди това се омъжи за бейзболен играч на име Джим Едмъндс, според докладите. Разводът на Меган и Джим приключи през май 2021 г. След това тя започна нова връзка с Къф Оуенс. Къф и Меган вече са женени и живеят в Съединените щати. Няма точна информация за предишния любовен живот и връзки на Cuffe Biden Owens.

Популярни Публикации