JYP Entertainment е наказван от фенове за лошото отношение към бездомните деца

Агенцията на Stray Kids, JYP Entertainment, е най-новата в дългата поредица от идолски агенции, които привлякоха вниманието на феновете. Idol Star Athletic Championship (известен също като ISAC) трябва да бъде възобновен тази година, след като беше спрян за кратко поради избухването на COVID-19. Stray Kids е една от групите, планирани да присъстват на тазгодишния ISAC, като снимките са планирани от 30 юли до 1 август, а STAYs не са развълнувани от участието на групата.

STAYs са разстроени от новия график, като отбелязват колко натоварен вече е графикът на Stray Kids. Брилянтният осемчленен ансамбъл току-що завърши глобалното си турне MANIAC в Съединените щати от 28 юни до 14 юли и им предстои натоварена програма с малко време за дишане. STAYs се обърнаха към социалните медии, за да критикуват JYP Entertainment, че е нелюбезно към своите членове и ги претоварва до умора.

Поддръжниците на Stray Kids използват хаштага Let Stray Kids Rest, за да протестират срещу взискателния график на JYP Entertainment за групата.

STAYs са видели, че маршрутът на групата е претъпкан без почивки и затова критикуват участието им в тазгодишния ISAC. Stray Kids ще се завърнат в Япония за следващи представления на 26 и 27 юли след кратка пауза. Вокалистите на NOEASY ще получат само два дни ваканция заради снимките на ISAC, които ще се проведат от 30 юли до 1 август. След това членът Lee Know ще се завърне в MBC’s Music Core като MC на 8 август, след което всички членове ще се представят на още събития на 10, 11, 14 и 20 август.  Бездомни деца

Тъй като ISAC включва спорт и физически дейности, STAYs са загрижени, че членовете могат да се наранят допълнително, тъй като някои от тях вече изпитват болка в резултат на тежка физическа активност. Преди това Hyunjin от Stray Kids беше ранен, когато дясната му ръка беше блъсната във входа на Oakland Arena. Той участва на събитието на групата в Оукланд, но последвалата медицинска оценка установи, че въпреки че нараняването не е сериозно, най-добре е да се избягват строги действия, като тежка хореография.

JYP Entertainment по-късно изясни, че въпреки че Hyunjin ще присъства по време на глобалното турне, участието му ще бъде ограничено. Дори членове като Lee Know бяха изтощени и правеха всичко възможно, за да продължат. STAYs дори забелязаха проблема с гърба на Феликс, нараняването на китката на Чан и повечето членове използват ленти за управление на болката. Феновете смятат, че позволяването на групата да се състезава в атлетическо състезание е лош ход от страна на JYP Entertainment, особено защото групата няма да има много време да се отпусне след ISAC, преди да изпълни отново.

  JYP Entertainment

STAYs също така отхвърлиха JYP Entertainment за това, че ги претоварват до умора, особено във време, когато K-pop агенциите се опитват да подобрят психичното здраве и благосъстоянието на идолите. STAYs се заеха да променят фразата Let Stray Kids Rest в Twitter и други сайтове за социални мрежи, за да позволят на JYP Entertainment да осигурят на членовете достатъчно почивка преди следващия им важен график. Феновете сравняват графика с времето, когато групата участва в ISAC след предварителен запис за техните промоции на Levanter, което накара членовете да заспят по време на излъчването. STAYs се надяват, че JYP Entertainment ще преоценят графика на групата и ще им позволят известно време за престой.

След двугодишна пауза 2022 Idol Star Athletics Championship ще се завърне.

2022 Idol Star Athletics Championship, или накратко ISAC, се очаква да се завърне този празник Chuseok след двугодишна пауза. Официални домакини на специалното издание са Jun Hyun-moo, Hongki от F.T. Island и Dahyun от TWICE. ISAC ще бъде заснет от 30 юли до август и ще бъде излъчен по време на Chuseok през септември.

  Бездомни деца

Следните изпълнители са потвърдени за участие: NCT, Stray Kids, ATEEZ, IVE, NMIXX, EVERGLOW, Kep1er, Brave Girls, Weeekly, ONEUS, VERIVERY, Billlie, DKZ, WOODZ (Cho Seung-youn), Ha Sung-woon, Kwon Eun-bi, Choi Ye-na, WEi, Xdinary Heroes, Kim Jae-hwan. В други новини, вокалистите на God’s Menu и техните последователи, STAYs, спечелиха Billboard’s Fan Army Face-Off 2022, побеждавайки Adele, Taylor Swift, Ariana Grande, SB19, BTS и SEVENTEEN и TOMORROW X TOGETHER.

Популярни Публикации