Just Blaze- Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Джъстин Смит, по-известен със сценичното си име „Just blaze“. ,’ е певец, рапър и хип-хоп продуцент от Съединените щати. Като музикален продуцент той е продуцирал множество хитове като No Love от Lil Wayne и Eminem, Lives Your Life от Rihanna и T.I и други. През цялата си кариера си сътрудничи с известни музиканти. Той получи похвала и признание за създаването на албуми като Blueprint, Black album, Blueprint 2 и албума „Recovery“ от 2010 г.

Бързи факти

Празнувано име: Просто Блейз
Истинско име/пълно име: Джъстин Смит
Пол: Мъжки
Възраст: 44 години
Рождена дата: 18 януари 1978 г
Родно място: Патерсън, Ню Джърси, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,70 м
Тегло: 72 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): не
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Просто Блейз гей ли е?: не
Професия: Музикален продуцент, DJ, американски звукозаписен продуцент
Заплата: ЧЕ
Нетно състояние през 2022 г.: 25 милиона долара

Биография на Just Blaze

Просто Блейз е роден в Съединените американски щати в щата Ню Джърси. Рожденото му име е „Джъстин Смит“ и винаги е имал силен интерес към музиката. Той получи дипломата си от „Университет Рутгерс“. Той напусна колежа след три години посещаване. След това решава да се занимава с музика като кариера. Той го видя като идеалната платформа за демонстриране на таланта и уменията му с различни музикални инструменти. Just Blaze е вдъхновен от своя братовчед, който го запознава с албума „EPMD“.

Just Blaze Възраст, височина, тегло

Просто Блейз е роден на 18 януари 1978 г. и към 2022 г. е на 44 години. Висок е 1,70 м и тежи 72 кг.  Просто Блейз

Просто Блейз

кариера

Просто Блейз беше вътрешен продуцент на добре известния изпълнител „Кание Уест“ и издаде няколко албума на неговия лейбъл. Той създава саундтраци за няколко рапъри от източния бряг, включително Jadakiss, Busta Rhymes, Fabolous и DMX. Blaze изигра ключова роля във вътрешната продукция на „Roc-A-Fella“, заедно с ко-артиста „Kanye West“.

След като напуска позицията си в продуцентската къща през 2004 г., той създава свой собствен лейбъл, Fort Knocks Entertainment, в сътрудничество с Atlantic Record.

Под своя звукозаписен лейбъл „Fork Knocks Entertainment“ той издаде микстейпа „The Moral of the Story“ и албума „Just Getting Warm“ през 2007 г.

С Neptunes, Timbaland и Swizz Beatz, той беше смятан за един от водещите световни рап продуценти заради изключителната си работа. Just Blaze е работил с няколко изпълнители, печелили Грами, и е продуцирал записи за Kanye West, Eminem, Drake и Rick Ross, превръщайки се в един от най-търсените музикални продуценти в света.

Just Blaze Постижения и награди

Джъстин Смит е известен продуцент на хип-хоп записи от Съединените щати. Той стана добре известен с продуцирането на песни на Jay-Z в музикални албуми като The Black Album, The Blueprint и The Blueprint 2. Той беше президент и главен изпълнителен директор на Fort Knocks Entertainment. Написал е музика за няколко видео игри. Той също така се появява в NBA Street Vol. 2.

Той е споделял сцената с легендарни изпълнители като „Eminem“, „The Game“, „Jay-Z“, „Kanye West“, „Freeway“, „Cameron“ и други. В своята музикална кариера той е имал дългосрочни отношения със звукозаписни компании като „Roc Nation“, „Shady Records“, „Roc-A-Fella“ и „HHS78“.

Най-значимото постижение в живота му се случва през 2007 г., когато създава независимия си лейбъл „Fork Knocks Entertainment“. Той продуцира и участва в сингъл от Recovery, озаглавен No Love, който се превърна в огромен хит в цялата страна.

Нетната стойност на Just Blaze през 2022 г

Просто Блейз е добре известен продуцент на хип-хоп записи в САЩ с нетна стойност от милиона към септември 2022 г. Той направи значителна част от състоянието си, като пише и продуцира музика. Той печели добре като главен изпълнителен директор на Fort Knocks Entertainment.

През цялата си кариера Just Blaze си сътрудничи с и продуцира хитови песни като Jay-Girls, Oh Boy на Z на Cameron, Girls, Rock the Mic и други, които оглавяват музикални класации по целия свят. Популярността на тези песни му помогна да спечели много внимание и пари.

Неговите хитови музикални албуми като „The Black Album“, „The Movement“ и „The Blueprint“, между другото, допринесоха значително за общата му нетна печалба. В допълнение, Just Blaze е домакин на DJ състезания, DJ сетове и винаги е нащрек за нови таланти.

Just Blaze се превърна в един от най-известните хип-хоп продуценти в музикалната индустрия. Той е добре известен като музикант-експерт, който е експериментирал с музика, използвайки различни музикални инструменти като клавиатура, дръм машина, барабани, семплер и др. Неговите забележителни хитови продукции го утвърдиха като един от най-забележителните и успешни музикални изпълнители на Америка.

Just Blaze Wife, Marriage

Просто Блейз е необвързана. Не знаем той да се среща с някого. Той обича да играе видеоигри и е композирал множество саундтраци за тях. Той обича да играе Sega Genesis. От улиците на популярната серия видеоигри Rage хората започнаха да го наричат ​​Just Blaze.

След като напуска колежа, Just Blaze продължава да преследва кариера в музиката. С голям ентусиазъм той развива интерес към музикалното продуциране. Това значително помогна за придаването на ново измерение на кариерата му и значително увеличаване на темпа на растеж. Създава различни музикални жанрове, за да наложи името си в музикалната индустрия. Започва професионалната си музикална кариера през 1990 г. и постепенно се развива като музикант, печелейки забележителна популярност и успех.

Популярни Публикации