Jung Ga-ram- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Юнг Га-рам е известен актьор и модел от Южна Корея. Jung Ga-ram е най-известен с главната си роля в „Love Alarm“ (2019). Знайте всичко за Юнг Га-рам Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Га-рам Юнг
Дата на раждане: 23 февруари 1993 г
Възраст: 28 години
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Южна Кореа
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Мирянг, провинция Южен Кьонсан
Националност Южно корейски
образование Университет Ханянг

Юнг Га-рам Биография

Юнг Га-рам е роден на 23 февруари 1993 г. в Сеул, Южна Корея. Той е родом от Мирян от провинция Южна Кьонсан в Южна Корея. Сега той е на 28 години и соларният му знак е Риби.

Имената на родителите му и други подробности за семейната му история са неизвестни. Освен това той е учил в „Университет Ханянг“. Освен това сега той изпълнява необходимата си военна служба от октомври 2020 г.Височина и тегло

Юнг Га-рам е висок, висок 6 фута. Той е със здравословно тегло от приблизително 72 кг. Той е поддържал тонизирана фигура чрез чести упражнения. Неговата диета и фитнес рутина не се разкриват.

Въпреки това той поддържа форма, здрава, добре поддържана физика. Освен това очите му са тъмнокафяви, а косата му е копринено черна.

кариера

Юнг е актьор, който се е появявал във филми и по телевизията. Той стана известен в резултат на изпълненията си във филмите „4-то място“ (2016) и „Поетът и момчето“ (2017). Освен това той участва в телевизионни предавания като „Standby“ (2012), „Believer“ (2018) и „Mistress“ (2018). (2018). Той също се появи в епизодична роля в „Когато Камелия цъфти“ (2019).

Той също е член на актьорския състав на одобрения от критиците сериал на Netflix „Love Alarm“ (2019) и „Love Alarm Season 2“. (2021 г.). Той също се е появявал в редица други филми, включително „Beasts Clawing At Straws“, „Jo Pil-Ho: The Dawning Rage“ и „The Odd Family: Zombie On Sale.“ Освен това той участва като „Jin-Tae“ “ в предстоящия филм „Beasts Clawing at Straws“.

Освен това той участва като „Joong-ho“ в „Investigation Trip“ от същата година. Той направи своя филмов дебют през 2015 г. с драмата „Heard It Through the Grapevine“. По същия начин той се появи в „High Kick! 3' през 2012 г. А през 2017 г. той дебютира във филма в 'Binggoo'.

Освен това изпълнението му в „4th Place“ му спечели номинации за „Най-добър нов актьор на 53-те награди Grand Bell Awards“ и „8th KOFRA Film Awards“. Освен това той беше номиниран за „Най-добър нов актьор на „5th Wildflower Film Awards“, „23rd Chunsa Film Art Awards“ и „55th Grand Bell Awards“ през 2018 г. за ролята си в сериала „Поетът и момчето“.

Нетната стойност на Jung Ga-ram през 2022 г

Нетното състояние на Jung Ga-ram се оценява на между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Този млад и опитен актьор Юнг Га-рам е натрупал респектираща сума пари през цялата си кариера. Неговата актьорска кариера може да бъде неговият основен източник на приходи.

Jung Ga-ram Приятелка и срещи

Юнг Га-рам пази в тайна своя личен и романтичен живот. Освен това той никога не е излизал открито с никого. Въпреки това историята на предишната му връзка е неизвестна поради отказа му да я обсъди.

Той успешно е запазил личното си пространство, тъй като предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите. В момента обаче той е необвързан и неженен и се концентрира върху кариерата си.

Популярни Публикации