Julien Tanti- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруга, Брак, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Жулиен Танти е известен френски актьор, модел, личност в социалните медии, медийно лице, предприемач и интернет знаменитост. Той стана известен, след като се появи в телевизионното риалити шоу Les Marseillais, в което се появява във всеки сериал.

В момента той е в Дубай, където снима следващия си сериал „Марсилезите в Дубай“. Играта и личността му отвличат вниманието на публиката. Жулиен е горд баща на две деца. Научете повече за Julien Tanti Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруга, Брак, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Бързи факти

Пълно истинско име Жулиен Танти.
Познат като Джуджу, Анаконда и Кралят на проблемите.
Възраст (към 2020 г.) на 32 години.
Професия Актьор, личност в социалните медии и модел.
Религия Кристиян.
Дата на раждане 11 юли 1988 г.
Място на раждане Марсилия, Франция.
Сегашен адрес Дубай, ОАЕ.
Националност Френски.
Алма матер Местно частно училище.
Нетна стойност USD 5-6 милиона (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″
Тегло (прибл.) В килограми: 79-84 кг
Етническа принадлежност Бяло.
Цвят на очите кафяво.
Цвят на косата черен.

Жулиен Танти Биография

Жулиен Танти е роден на 11 юли 1988 г. в Марсилия, Франция, на брега на Лъвския залив. Псевдонимите му включват Кралят на проблемите, Джуджу и Анаконда. Наскоро беше в Дубай, ОАЕ.Жулиен завършва основното си образование в местно училище във Франция. Той беше обсебен от модата и моделирането и обръщаше малко внимание на обучението си. След като завършва обучението си, той започва да работи.

Жулиен много уважава майка си. Корин е името на майка му. Той е споделил много снимки на майка си, но нищо за баща си. Нямаме информация за баща му.

В детството си играеше с по-малкия си брат Нико. Танти е християнин, който принадлежи към бялата етническа група.

  Жулиен Танти

Julien Tanti (Източник: Pinterest)

Жулиен Танти Съпруга и брак

Коя е съпругата на Жулиен Танти? Жулиен имаше множество афери преди брака си. Когато отиде в Рио де Жанейро за Олимпийските игри през 2014 г., той срещна Мерили Кастилионе. Танти вече имаше връзка с Джесика Тивенин, когато срещна Мерили. След известно време Мерили Кастилионе прекрати връзката им. Годеницата на Жулиен Танти беше Джесика Тивенен.

Джесика се отказа, след като Танти й изневери. Жулиен се среща с Фани Салват през 2016 г. Освен това през 2016 г. той имаше връзки с Ким Глоу и Лиъм Ди Бенедето. През 2017 г. той имаше връзка и с Мади Буркиага.

Жулиен Танти започва връзка с Манон Марсо през 2017 г. Тяхната връзка имаше много възходи и падения. Манон Марсо е френски модел и звезда от телевизионни риалити шоута. Решиха да се оженят след раждането на първото им дете. Жулиен и Манон се ожениха през май тази година.

Те посрещнаха сина си Тиаго Танти на 24 май 2018 г. На 2 септември 2020 г. Манон роди дъщеря. Анджелина Танти беше нежният й прякор. Семейството е доволно в Дубай.

Жулиен Танти работеше като барман. През 2012 г. той е домакин на първото си телевизионно шоу „Марсилезите в Маями“ по канала W9, заедно с приятелите си Стефани, Пага и Тибо. След това той се появи във всички сезони на това шоу. Снима за „Марсилецът в Кан“ през 2013 г.

Жулиен се появи като гост в „Les Ch’tis in Hollywood“ същата година. След това отива в Рио де Жанейро, за да заснеме следващия сезон на Marseillais, озаглавен „The Marseillais in Rio.“ Той участва в „The Marseillais & the Ch'tis vs the Rest of the World“ през 2016 г. През 2017 г. той се появява като гост в „Moundir and the Apprentice Adventurers 2“.

Танти и съпругата му се появиха в шоуто „Манон + Жулиен = Бебето Анджелина“ през 2020 г. В момента той снима за Marseillais в Дубай и остава със семейството си през 2021 г. Хиляди и милиони хора се наслаждават на неговото изпълнение и актьорска игра.

Жулиен Танти Нетна стойност

Колко богат е Жулиен Танти? Жулиен Танти изкарва добре от своите представления и дейности. Той би таксувал между 50 и 60 000 USD за риалити предаванията. Освен това той печели пари от реклами. Нетното състояние на Жулиен се оценява на между 5 и 6 милиона долара към 2021 г.

Факти

  • Жулиен обича да общува с приятелите и семейството си.
  • През март 2021 г. той подари на съпругата си луксозен автомобил Lamborghini.
  • В свободното си време известният актьор обича да играе тенис.
  • Той обича да плува със сина си Тиаго Танти.

Популярни Публикации