Jpw03- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Jpw03 е YouTuber и Twitch стриймър от Съединените щати. Каналът на Jpw03 включва набор от игри, включително Minecraft, Rust, Garry’s Mod, ARK и 7DTD. знам всичко за Jpw03- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Джеремая Удуърд
Дата на раждане: 29 април 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Брайслинн
Нетна стойност 57 милиона долара
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Рус
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършил гимназия
Майка Лория Мей Удуърд
Братя и сестри Двама братя

Jpw03 Биография

Jpw03 е роден на 29 април 1998 г. и в момента е на 22 години. Джеремая Удуърд е неговото име и той е роден под знака на Телец. По същия начин той живее в щата Флорида, Съединени американски щати. Неговата националност е американец, той е кавказец и е християнин. По същия начин, докато името на майка му е Лория Мей Удуърд, той не е разкрил това на баща си. Освен това той има двама братя на име Джейк и Ланс.

По същия начин той обича да гледа хокей на лед, като любимият му отбор е Tampa Bay Lightning. По същия начин ФК Барселона е неговият любим футболен клуб. Освен това той обича да играе онлайн игри като Minecraft и други. Освен това той е завършил гимназия. Няма обаче информация за по-нататъшното му образование.Jpw03 Височина и тегло

Той е висок 5 фута 6 инча (66 инча) и тежи приблизително 62 килограма. Има средно телосложение с бледа кожа, сиви очи и руса коса. Въпреки това, няма налична информация относно неговите физически измервания.

кариера

Jpw03 започва кариерата си в YouTube на 20 февруари 2013 г. Неговият акаунт в YouTube е озаглавен „Jpw03“ и вече има 99,4 хиляди абонати. По същия начин той публикува основно кадри от онлайн игри и стрийминг на игри в този канал. По същия начин той стриймва в Twitch и също така използва Patreon, за да публикува съдържание, подобно на това, което прави в YouTube. В момента той има над 22 хиляди последователи в акаунта си в Twitch.

По същия начин, дебютното му видео в канала му беше „Някои от играчите на ФК Барселона излизат преди мача с Милан!“ на 20 май 2013 г. и в момента има 1,9 хиляди гледания. След това същия ден той публикува друг видеоклип, озаглавен „Останалите играчи на ФК Барселона излизат от хотелската си стая преди мача с Милан!“ След това той започна да качва своите филми за Minecraft в YouTube. Следващите му филми включват Minecraft Singleplayer Episode 1! и Minecraft Singleplayer Епизод 2! „Minecraft Singleplayer Episode 2“, „Актуализация на видео и канал с 200 абоната!“ и „Да играем Minecraft“.

По подобен начин „Здравей, Фреди!“ е най-популярният му видеоклип. „Five Nights At Freddy’s Gmod Horror Map with Lordminion 777!“ беше пусната на 8 май 2016 г. и вече има 425k гледания. Той има и други популярни видеоклипове, като например „Защо всичко е толкова плашещо! „Five Nights At Freddy's 2 Garry's Mod Map W/ Lordminion 777!“, „Toy Freddy Hate Me!“, „Toy Chica Is That You?“, „Fox Wants Our Booties!“, „Най-ужасеният, който някога съм бил“ в моя живот!“, и „Purple Freddy PLS!“, който има над 100 хиляди гледания.

Освен това той е администратор на сървъра на Vox Populi, в допълнение към каналите Youtube и Twitch. Той е съосновател на сървъра Vox Populi с YouTuber Wade Barnes.

Jpw03 Нетна стойност през 2022 г

Към момента няма информация дали е печелил или номиниран за някакви награди. Въпреки това, тъй като абонатите му в Youtube продължават да нарастват в тандем с нарастващата подкрепа, която получава в социалните медии, той несъмнено ще постигне голяма известност.

По същия начин той е натрупал значителна слава чрез своя канал, който служи като негов основен източник на приходи. Нетната стойност на Jpw03 се оценява на 57 милиона долара към 2022 г от онлайн източници като Wikipedia, Forbes и IMDB. Няма обаче информация за стойността на активите му.

Jpw03 Приятелка и срещи

Jpw03 никога не е бил въвлечен в каквато и да е форма на спор. Той поддържа деликатен баланс между личния и професионалния си живот. По същия начин той поддържа чист външен вид и не е замесен в никакви противоречия.

По същия начин той е хетеросексуален и неженен, като никога не е бил в смислена връзка. Той обаче преди това се е срещал с колегата си от Youtuber Brycelynnn.

Популярни Публикации