Journey River Green: Трето дете на Меган Фокс и Браян Остин

Journey River Green , четиригодишният син на американската актриса Меган Фокс и актьора Браян Остин Грийн, е роден в Лос Анджелис. Той е третото дете на Фокс и Браян. Меган е изключително отдадена на по-малкото му дете и дори се премести на друго място за третото си дете, момче.

Бързи факти

Пълно име Journey River Green
Първо име Пътуване
Презиме река
Фамилия зелено
Дата на раждане 4 август 2016 г
Възраст 5 години
Професия Дете на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Лос Анджелис, Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Браян Остин Грийн
Баща професия актьор
Име на майката Меган Фокс
Професия майка актриса
Полова идентичност Мъжки
Хороскоп Лео
Братя и сестри Ноа Шанън Грийн и Бодхи Рансъм Грийн
Височина 3 фута 5 инча
Нетна стойност 8 милиона долара

Братя и сестри

Джърни има двама братя, Ноа Шанън Грийн и Бодхи Рансъм Грийн, които са от едно семейство. Касиус, синът на неговата мащеха, също е негов биологичен брат.

Жененият живот на Меган

Меган се запознава с Брайън по време на снимките на „Надежда и вяра“. Грийн беше на 30 години, а актрисата беше само на 18 години. Влизането на Грийн във връзката беше неудобно поради голямата възрастова разлика между тях, но актрисата беше по-гласна и уверена. През ноември 2006 г. те се сгодиха. След няколко години връзка, те се ожениха на 24 юни 2010 г. на частна церемония.Двамата са родители на три деца. Тъй като те вече са разведени, новината за развода им се превърна в актуално заглавие. Machine Gun Kelly, певец, сега излиза с актриса. Те направиха романса си публичен, когато той пусна песента си Bloody Valentine, която също включи Fox в музикалния видеоклип. Актрисата от Трансформърс току-що подаде молба за развод от Грийн през ноември 2020 г.

Little Journey River Green in Controversy

Новородено момче беше въвлечено в съдебна битка между родителите си Фокс и Браян. Фокс обвинява бившия си съпруг, че е пиян и я кара да се чувства като лоша майка пред медиите. Грийн беше качил снимка на себе си и най-малкото си дете, наслаждаващи се на Хелоуин с изрязани други членове на семейството, което накара Фокс да се почувства неадекватен.

  Ноа Шанън Грийн

Journey River Green (Източник: Google)

Тя бързо отговори на поста му, като му каза да не се преструва, че не се интересува от децата си, докато други деца са там, и че е прекарала прекрасен Хелоуин с тях. Тогава Грийн изтри снимката и я замени с оригинал.

Меган смяташе себе си за секс символ.

Меган Фокс е модел и актриса от САЩ. Празник под слънцето беше нейният дебютен филм. Фокс придоби известност след участието си в блокбастъра екшън Трансформърс. Заради външния си вид актрисата от Трансформърс е смятана за секс символ. Тя участва в различни публикации, включително Maxim, Rolling Stone и FHM.

Бисексуален

Фокс е открито бисексуална и смята, че всички хора се раждат със способността да привличат и двата пола. Тя също каза, че никога не би се срещала с жена, която се среща с мъж, тъй като смята мъжете за мръсни. Тя не харесва представата на хората за нея като дива и луда секспот, тъй като е асоциална и е имала сексуални отношения с любовта си от детството и Брайън Остин Грийн. През 2008 г. тя беше обявена за най-сексапилната жена в света.

Лос Анджелис Таймс я описва като секс символ от най-висок вид и първия истински секс символ на двадесет и първи век.

  Ноа Шанън Грийн

Journey River Green (Източник: Google)

Потенциалната среща на Меган е представена на децата

Кели, гаджето на Меган, се среща с децата си за първи път през 2020 г. Минаха само няколко дни след романтичната им вечер в Санта Моника. С напредването на отношенията на двойката тя осъзна, че запознаването на децата с гаджето й е логична следваща стъпка. Те са неразривно свързани и планират бъдещето си заедно. Кели се превръща в съществена част от живота на децата, като се свързва с тях. Красивата двойка обича да прекарва колкото може повече време заедно.

Меган наричаше Елън талисман за плодородие и късмет.

Докато се появяваше в Шоуто на Елън Дедженеръс, Меган спомена Елън като репродуктивен талисман за късмет. Меган каза, че е бременна, когато се появи за първи път в програмата. Тя наскоро имаше още едно дете, когато се появи в програмата за втори път. Меган обсъди децата си и трудностите при заснемането на филм, докато е бременна с второто си дете, Бодхи, в програмата. Тя снима Костенурките нинджа, екшън филм, включващ бягане, скачане и каскади.

Journey River Green Нетна стойност 2022 г

Пътуването е за малко момченце. Той не може да работи и да печели доходи. Меган, майка му, е актриса и модел. Очакваното нетно състояние на майката на Джърни Ривър Грийн е 8 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации