JoshDub- Биография, възраст, височина, приятелка, срещи, нетно състояние

JoshDub е създател на съдържание в YouTube и личност от Австралия. JoshDub е добре известен с работата си върху видео игри с виртуална реалност като Blade and Sorcery и Minecraft VR. По същия начин той е натрупал фенбаза от над 7,9 милиона абонати. Знайте всичко за Биография на JoshDub, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Джош
Дата на раждане: 11 октомври 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Youtube звезда
Държава: Австралия
Семейно положение: по отношение
Запознанства християн
Нетна стойност 1,6 милиона долара
Цвят на очите Небесно синьо
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Аделаида
Националност австралийски
Братя и сестри Една сестра (Алана)

Биография и ранен живот

JoshDub е роден в Аделаида, Австралия, на 11 октомври 1990 г. неговата зодия е Везни и е на тридесет години. Той е австралийски гражданин.

Имената на родителите на Джош и информацията за връзка не са налични в момента. Освен това той има сестра на име Алана. Освен това към момента няма допълнителна информация за неговите родители или други членове на семейството. Изглежда, че Джош предпочита да пази семейството и родителите си лично и изолирани от социалния свят.По отношение на образованието и пълномощията на JOsh, имената на образователните институции, които е посещавал, не са налични. И предвид възрастта му той трябва да е завършил гимназия и университет, освен ако не е отпаднал или е избрал да се откаже от по-нататъшно образование.

Височина и тегло

Измерванията на тялото на Джош, включително неговата височина, тегло, размер на гърдите, талията, бедрата и всякакви други размери, в момента не са налични. И всички измервания на JoshDub все още се преглеждат. Освен това той притежава тъмнокафява коса и небесносини очи. Освен това той носи брада.

кариера

Преди YouTube, JoshDub работи във фабрика в Южна Австралия. Той стартира JoshDub в YouTube. Той стартира своя канал на 31 юли 2013 г. и има 850 595 654 гледания. Джош прави филми за Blade and Sorcery и Minecraft VR. Той направи материал, свързан с Minecraft.

Джош създаде канала си през 2013 г., но не публикува видеоклипове до 2017 г. Butthole Adventures feat. Mullen (Climbey) [HTC VIVE] е неговият дебютен видеоклип в YouTube. Това видео от 6 май има 1,7 милиона гледания. Виртуални битки с магии! [МАГЪСНИЦИТЕ] (HTC VIVE) с БАВЕН КАДЪР СПАСИТЕЛНА ЛУДОСТ! JIT Inc.

Джош направи визуализация на Accounting VR през 2016 г. Той също присъства на AVCon през 2019 г. Той често си сътрудничи с Mully, Your Narrator, EddieVR, JuicyFruitSnacks и ReeKid, които формират The Boys с JoshDub. Creator, Xtended Reality и SwaggerSouls са работили с него.

Най-популярните му видеоклипове са Funniest VR Moments of 2019, Reekid се завърна, baby no no и главата на сирената докосна моето не-не квадратче (досега). Тези видеоклипове имат по 19 милиона гледания. Във видеоклиповете си той и неговите сътрудници често изпълняват скечове. Click Management го нарича пионер на VR развлеченията в YouTube.

Джош използва Instagram, Twitter и Twitch. 393 публикации са негови. Поточно предаване на видеоклипове в Twitch. Джош е YouTuber за The Boys. Те споделят видеоклипове всяка седмица.

Нетна стойност на JoshDub

JoshDub има нетна стойност от 1,6 милиона долара въз основа на печалбите и приходите си към 2022 г. Youtube е основният му източник на приходи. Освен това той продава собствените си стоки и печели пари от тях.

JoshDub Приятелка и запознанства

JoshDub се среща с Kristy Cherise . Освен това тя е стриймър в Twitch и създател на съдържание. Джош и приятелката му, Кристи, често обменят сладки и очарователни снимки в съответните си акаунти в социалните медии. По същия начин те са харесвани от своите фенове и изглеждат много влюбени един в друг. Освен това двойката се представя и си сътрудничи в съответните си канали.

Популярни Публикации