Йони Уикър - възраст, биография, височина, нетно състояние, гадже

Йони Уикър е американска Instagram звезда, известна със своето танцово и комедийно съдържание, което споделя чрез своя акаунт Wicker Twinz със сестра си Solai Wicker. Йони Уикър е известна и с това, че публикува в личния си акаунт в Instagram the0nlyyonii.

Бързи факти

Пълно име: Йони Уикър
Дата на раждане: 18 март 2005 г
Възраст: 16 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 2 инча (1,57 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Атланта, Джордж
Националност американски
Братя и сестри едно (сестра близначка: Солай Уикър)

Биография и ранен живот

Йони Уикър е роден на 18 март 2005 г . Тя е отгледана в Атланта, Джорджо, САЩ, със сестра си близначка Солай Уикър. Тя е представила майка си в публикациите си в Instagram, но името й е неизвестно. Освен това няма информация относно нейния семеен произход. Освен това тя мрази, когато Солай я удря. Освен това текущата възраст на близнаците Уикър е 16 години.

Въпреки че Солай и Йони са еднояйчни близнаци, човек може да ги различи по формата на лицата им. Лицето на Солари е по-дълго от нея, а Солай е по-висок от нея. По отношение на личността Солай е по-избухлив от нея. Тя е левичарка. Сестрите Wicker споменаха, че дуото е било на домашно обучение от година и половина.Височина и тегло

Красива, тя е висока 5 фута 2 инча. Тя има красиво лице и привлекателна личност. Нейната къдрава кафява коса и тъмнокафяви очи я правят да изглежда още по-очарователна. Тя е боядисала косата си в различни цветове. Тя е в добро здраве и тежи 48 килограма. Допълнителна информация за измерванията на тялото й не е налична.

  Инфографика за биография на Йони Уикър

Биография на Йони Уикър

кариера

Йони беше модел на различни модни ревюта, когато беше по-млада. Тя за първи път започна да споделя съдържание в личния си Instagram през март 2017 г. Сестрите Wicker решиха да издигнат кариерата си в социалните медии на следващото ниво и стартираха своя „YouTube канал на 18 март 2011 г. под името „TheWickerTwinz“. Те обаче публикуваха първия си видеоклип едва през март 2018 г. Това беше предизвикателно видео.

Каналите съдържат шеги, предизвикателства, Направи си сам и други забавни видеоклипове. През 2019 г. те получиха спонсорство от марката „Mofajang“, за да популяризират гамата си от восък за временно боядисване на коса. Следователно сестрите Wicker са известни най-вече в своя акаунт в Instagram „@thewickertwinz“. Те показват комедийно съдържание заедно с танцови изпълнения. Тя също има свой личен акаунт в Instagram. Те се присъединиха към канала си в YouTube на 18 март 2011 г.

Някои от най-популярните видеоклипове в YouTube от канала „TheWickerTwinz“ са „The Wicker Twinz- Oh Yeah (Official Music Video),“ „2 EASY SLICK BACK BUN HAIR TUTORIAL (SUPER FUNNY!)“, „DYING OUR HAIR PURPLE?? /Въпроси и отговори“, „Предположения за нас? | TheWickerTwinz“, „ДА НИ ПРОБОДАТ ТРАГУСА?! (НАЙ-СМЕШНАТА РЕАКЦИЯ)“, „КЪСНО НОЩЕН РАЗГОВОР С WICKERS! (Ние говорим за нашата ИСТИНСКА възраст!).“ и много други. Тя или е одобрила, или популяризирала няколко марки чрез социалните медии, които включват такива като Onkel, Gucci и FILA.

Нетната стойност на Йони Уикър

Тя несъмнено печели добре от техните публикации в Instagram и видеоклипове в YouTube по отношение на техните приходи и нетна стойност. Въпреки това някои източници поставят нейната нетна стойност между милион и милиона към 2022 г.

Йони Уикър Гадже и запознанства

Йони е все още достатъчно млада, за да се забърква във всякакви отношения. Тя има пълен фокус върху развитието на кариерата си. Освен това тя също не се е сблъсквала с никакви слухове и противоречиви действия. Тя е избягвала ненужни действия, които биха попречили на нейната кариера или личен живот.

Популярни Публикации