Йоланда Адкинс Хардауей- Нетна стойност, Биография, Възраст, Височина, Тегло, Кариера

Йоланда Адкинс Хардауей е известна американска дама, която е най-известна като съпруга на Тим Хардауей, известен американски баскетболист. Научете повече за нейната възраст, биография, нетна стойност, височина, тегло и кариера.

Бързи факти

Пълно име Йоланда Адкинс Хардауей
Псевдоним Йоланда Адкинс
Известен като Съпруга на знаменитост
Рождена дата 1975 г
Възраст 45 години
Хороскоп зодия Дева
Родно място елен
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 52 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование N/A
гадже Неженен
Съпруг Тим Хардауей
Нетна стойност 800 000 долара

Възраст и ранен живот на Йоланда Адкинс Хардауей

Йоланда Адкинс Хардауей е роден в 1975 г в САЩ. Тя е 45 години към 2021 г . Нейната зодия е Дева. Тя е израснала в Америка, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин тя е американка. Тя е от бял етнос. Нейната вяра е християнството. Говорейки за нейните образователни подробности, тя е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Височина и тегло на Йоланда Адкинс Хардауей

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с отлична и необикновена личност. Йоланда Адкинс Хардауей е висока 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Йоланда Адкинс Хардауей

Йоланда Адкинс Хардауей (Източник: Google)

Нетната стойност на Йоланда Адкинс Хардауей 2022 г

Колко е нетната стойност на Йоланда Адкинс Хардауей? Тя не беше известна американка преди брака си, но стана известна след брака си. Според някои източници тя работи за няколко компании и печели пари от тях. Тя също така печели пари от социалните медии чрез платени промоции след брака си.

От друга страна съпругът й е известна американска личност и й помага в бизнес кариерата. Очакваната нетна стойност на Йоланда е около 800 000 щатски долара долара. От друга страна, съпругът й се оценява на нетна стойност от приблизително милиона щатски долара към октомври 2022 г.

кариера

Тя не обича да е в светлината на прожекторите като съпруга си Тим Хардауей. Тим започва своята професионална кариера в спорта, след като е избран като 14-ти избор в първия кръг на драфта на НБА през 1989 г. от Golden State Warriors. След това започва да играе за Голдън Стейт Уориърс, а скоро след това се завръща в Маями Хийт и демонстрира невероятния си спортен дух. Когато порасна, той беше прехвърлен в друг клуб, наречен Далас Маверик. По време на престоя си в Денвър Нъгетс, той беше отстранен и глобен с 000 за хвърляне на монитор по корта.

Йоланда Адкинс Хардауей Съпруг и брак

Кой е съпругът на Йоланда Адкинс Хардауей? Тим Хардауей е нейният съпруг. Те започват да се срещат в колежа и след няколко години се женят на 15 май 1993 г. на частна церемония, на която присъстват близки приятели и семейство. Изминаха повече от две десетилетия от брака им и те все още са доволни, че не се говори за развод или извънбрачни връзки.

Популярни Публикации