Йохана Алтман- Wiki, възраст, височина, съпруг, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Йохана Алтман е известен брокер на недвижими имоти, брокер, агент, бизнесдама, телевизионна личност и предприемач. Тази прекрасна жена е добре известна в цялата страна като съпругата на Мат Алтман. Тя е известен агент по недвижими имоти и бизнесмен, според източници. Мат основава и The Altman Brothers. Мат е богат агент по недвижими имоти.

Бързи факти

Пълно истинско име Йохана Сикат.
Известно име Йохана Алтман.
Йохана Сикат Алтман.
Дата на раждане 4 март 1982 г. (четвъртък).
Възраст (към 2022 г.) 40 годишен.
Място на раждане Чино Хилс, Калифорния, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Бевърли Хилс, Калифорния, Съединени щати.
Професия Брокер на недвижими имоти, брокер, бизнесдама, медийно лице и предприемач.
Нетна стойност USD 4-5 милиона (приблизително).
Националност Американско-филипински.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесен (азиатски).
Зодия Риби.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Гимназия Рубен С. Аяла.
Университетът на Южна Калифорния.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″.
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг

Възраст и ранен живот на Йохана Алтман

Джохана е родена от родителите си в Чино Хилс, Калифорния, в четвъртък, 4 март 1982 г. Тя е от филипински произход, според докладите. Йохана е на 40 години според рождената си дата (към 2022 г.). Всеки 4 март тази жена реже тортата си за рожден ден. Йохана Сикат е нейното собствено име. Тя се придържа към християнската вяра. Открихме, че е завършила гимназия Рубен С. Аяла, след като разгледахме нейната страница във Facebook. След това тя посещава Университета на Южна Калифорния за следдипломното си обучение. След това тя навлиза в индустрията за недвижими имоти.

Височина и тегло на Йохана Алтман

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Йохана Алтман е висока 5 фута 7 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има черни очи.  Йохана Алтман

Нетната стойност на Йохана Алтман

Колко е нетната стойност на Йохана Алтман? Йохана, според сметки, е известен брокер на недвижими имоти. Нейната професионална брокерска компания й плаща добре. Сега тя се наслаждава на луксозен начин на живот в Бевърли Хилс, Калифорния, със съпруга и децата си. Обича да носи маркови портмонета и да се облича в маркови дрехи. Според източници, Йохана има нетна стойност от -5 милиона (приблизително).

кариера

Що се отнася до професионалния й живот, Йохана Алтман е известен агент по недвижими имоти. Тя посещава Университета на Южна Калифорния. Джохана има над 14 години опит в областта на недвижимите имоти, според източници. Работила е и като агент за Sally Forster Jones Group. Йохана е работила и като сътрудник на брокер в Coldwell Banker Realty – Brentwood Office. Според страницата й във Facebook тя също е работила като президент в Icon Escrow & Settlement Services. Тя е самостоятелно заета в Бевърли Хилс, Калифорния от август 2022 г.

Йохана Алтман Съпруг и брак

Кой е съпругът на Йохана Алтман? Тази прекрасна жена е добре известна в цялата страна като съпругата на Мат Алтман. Мат и Йохана Сикат се ожениха на 12 август 2017 г., според източници. Тя също така публикува сватбени снимки в своите акаунти в социалните медии. Йохана също е работила в The Altman Brothers, както казах. Що се отнася до децата й, тя е майка на три. Аштън Олтман (момче) и Лондон Олтман (дъщеря) са родени на 14 май 2018 г. На 9 октомври 2020 г. тя роди втория си син, Хъдсън Олтман. Йохана обича да прекарва времето си с децата и съпруга си.

Популярни Публикации