Jisoo привлече вниманието с новата си изрусена прическа, докато присъстваше на Седмицата на модата в Париж 2022 г.

Jisoo от BLACKPINK обърна внимание с току-що изрусената си коса. Легендарната кей-поп певица беше видяна на международното летище в Инчеон и нейните снимки бързо станаха вирусни в интернет. Въпреки че са във ваканция за дълъг период от време, членовете на групата никога не успяват да генерират новини, като чупят рекорди. Момичетата са били модели и са работили с няколко модни компании върху колекциите им за пролетта и есента на 2022 г.

Новата прическа на BLACKPINK Jisoo и ансамбъл на летището за Седмицата на модата в Париж 2022 г.

Jisoo привлече вниманието с новия си изрусен цвят на косата на 1 март 2022 г., докато отиваше на международното летище в Инчеон като пратеник на Dior, за да присъства на събитието Седмицата на модата в Париж 2022 г. Звездата се насочи към официалния си профил в Instagram, за да се похвали с новата си прическа и стилни дрехи. Jisoo може да бъде видяна облечена в черна жилетка с подходящ черно-бял пуловер на Christian Dior в своите истории в Instagram.

 JisooJisoo се допълни с текущата линия черни чанти на френския моден магнат и разтвори правата си като покер коса, изрусена руса от долната половина. Тя носеше горната част на роклята си с тъмносин дънков панталон и черни ботуши на стилети. Скоро след като станаха свидетели на новия цвят на косата на Jisoo и изисканата летищна рокля, почитателите отидоха в Twitter, за да изразят удоволствието си. Те смятаха, че уникалният стил на идола е перфектен и ние сме развълнувани да я видим да представя Dior на Седмицата на модата в Париж 2022 г.

Най-новите актуализации на BLACKPINK

Джени от BLACKPINK дебютира следващото си сътрудничество с Gentle Monster на 10 февруари 2022 г. След успешния дебют на целия й проект, Jentle Home, през 2021 г., K-pop дивата обяви следващото си партньорство, Jentle Garden. Певицата сподели снимки от последния си проект в официалния си профил в Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от J (@jennierubyjane)

Джени сподели видеоклипове и снимки на букет от ярко оранжеви и жълти цветя в рециклируема торба. Аранжировката от цветя беше поставена върху лавандулова количка, която тя бутна, за да демонстрира на последователите как се прави. Джени завърши филма, като разкри най-новото си начинание и изпрати творческия си продукт на пет K-знаменитости.

Популярни Публикации