JinBop- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

JinBop е най-известен със своя YouTube канал „JinBop Gaming“. JinBop е известен с качването на популярни филми за Minecraft като Minecraft ULTIMATE KING OF THE TOWER и Minecraft Deathrun! БЯГАЙТЕ ЗА МЪРТВИТЕ СИ! Знайте всичко за JinBop- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Осветен от звезди Джао
Дата на раждане: 18 ноември 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, геймър, Instagram звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Белвю, Вашингтон
Националност американски

Биография на JinBop

Starlit Zhao е истинското му име, роден е на 18 ноември 1992 г. Той е на 28 години и е роден под знака на Скорпион. Той е роден и израснал в Белвю, Вашингтон, Съединени американски щати. Семейството и образованието му са неизвестни.

Височина и тегло на JinBop

Джин притежава привлекателно телосложение. Той е висок 5 фута 7 инча и тежи приблизително 56 килограма. Освен това той има тъмнокафяви очи и златиста коса. Няма допълнителна информация относно физическите му измервания.кариера

Zhao е добре известен със сътрудничеството си със SkyDoesMinecraft, House Owner и ThatGuyBarney във видеоигрите. Преди това той записва филмите си в офис във Вашингтон, окръг Колумбия, заедно с Адам, Рос, Барни, Тим Тим или TimDotTV (техният редактор) и Макс или Митзан (другият им редактор), но напуска Sky Media, за да преследва солова кариера. Джин, Адам, Рос, Барни, Ник (SGCBarbierian) и Джес (Aphmau) създават ролеви игри и поддържат график за качване. Една от техните серии The Crafting Dead.

Nick, GhettoGamer, AK и 09Sharkboy създадоха „Role Play“ през 2014 г. Те се срещнаха с настоящи и напуснали членове на групата. Ред (RedVacktor), канибал, е техен враг. В сезон 1 или 2 те го срещнаха. В Сезон 3 Ник и Гето наемат Джес. Ник и останалите не разбраха, че са в къщата на Барни в сезон 4.

Адам, Джин, Рос и Ник имаха пиратски представления. Британски кораб с капитан на Джин и екипиран от Скай, Барни и Рос. Джин даде на Скай нощната смяна, но това се превърна в кошмар. Всички освен тях загинаха при сблъсъка с айсберга. Те бяха закъсали и се нуждаеха от провизии. Джин, Скай и Барни построиха подслон, докато търсеха съкровище. Рос пазеше убежището.

Те минаха покрай скелети по пътя си към богатствата и откриха пълна със злато основа на скелети. Джин си помисли, че е неразумно да се взира в скелетите, защото можеха да се превърнат в едно, ако останат. Рос гореше дърва, когато се върнаха в приюта.

SkyMedia закупи JinBop през 2015 г. JinBop се появява в много видеоклипове до края на ноември 2015 г. Последният видеоклип на SkyVSGaming в YouTube беше GTA. JinBop напусна SkyMedia на 4 декември поради естетически различия, според видеото с писмо на SkyDoesMinecraft.

Нетната стойност на JinBop през 2022 г

Тази страхотна личност в YouTube несъмнено печели добре от кариерата си. Нетното състояние на JinBop е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

JinBop приятелка и запознанства

Сега е необвързан. Джин може да е излизал с някого преди, но никога не го е споменавал. В резултат на това той все още не е направил публична историята на връзката си. В момента не излиза с никого и се е концентрирал върху професията си.

Популярни Публикации