Jikki Nair- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Джики Наир е известна индийска актриса, модел, телевизионна личност, режисьор, фотограф, художник, организатор на събития, сценарист и предприемач от Ченай, Тамил Наду, Индия. Тя е добре известна в нацията с ролята си на Джия в онлайн сериала на MX Player F**k Buddies. Тя е опитен фотограф и режисьор, освен че е актьор.

Бързи факти

Пълно истинско име Джики Наир.
Възраст (към 2021 г.) на 31 години.
Професия Актриса, модел, режисьор, влиятел в социалните медии, фотограф, артист, мениджър на събития, сценарист и предприемач.
Дата на раждане 9 ноември 1990 г. (петък).
Място на раждане Ченай, Тамил Наду, Индия.
Сегашен адрес Ченай, Тамил Наду, Индия.
образование Завършвам.
Алма матер Женски колеж Ethiraj.
Нетна стойност INR 1-2 Crores (приблизително).
Националност индийски.
Етническа принадлежност Смесени.
каста Ще се актуализира.
Религия индуизъм.
Зодия Скорпион.
Тегло В килограми: 55 кг
В лири: 121 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Харджиндер Каур

Наир е роден на 9 ноември 1990 г. на родителите си в Ченай, Тамил Наду, Индия. Ченай е мястото, където тя е родена и отгледана. Джики е на 31 години, според източници (към 2021 г.). Всяка година на 9 ноември тя празнува рожден ден. Тя е образована жена. Джики също завършва основното си образование в близкото частно училище. След това тя се присъединява към женския колеж Ethiraj. Тя получи дипломата си от тази институция. След това тя започва работа в сектора на развлеченията.

Височина и тегло на Harjinder Kaur

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Харджиндер Каур е висок 5 фута 7 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.  Джики Наир

Харджиндер Каур Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Harjinder Kaur? Тази зашеметяваща актриса изкарва прехраната си чрез актьорската си кариера. Освен това, тя също така печели пари чрез задачи за моделиране и фотография. Jikki също е работил с редица местни фирми. Сега тя живее в Ченай. Счита се, че нетната стойност на Jikki е между 1-2 крори INR (приблизително).

кариера

Джики, от друга страна, е известна актриса и модел. Тя започва кариерата си като модел. Тя също е била представена в новини и списания. Освен това Наир позира за местни модни марки. Jikki също участва в поредицата на MX Player F**k Buddies през 2018 г., според IMDb. Джия беше нейният герой в този сериал. Тя също участва в телевизионния сериал Auto Shankar. Освен това Джики е опитен фотограф. Тя също сподели невероятната си фотографска работа в социалните медии. Тя е и главен изпълнителен директор на The Internet Generation, според нейната страница в LinkedIn.

Харджиндер Каур Гадже и срещи

С кого се среща Харджиндер Каур? Тази отлична актриса е гостоприемен човек. Наир обича да прекарва време с приятелите и колегите си. Тя също така е споделила няколко свои снимки с приятелите си на страницата си във Facebook. Jikki не обсъжда любовния си живот или любовник. Вероятно тя е необвързана (от август 2022 г.). Освен това ще се постараем да съберем информация за сегашното й състояние на връзката и ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Популярни Публикации