Jhené Aiko- Възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера, националност

Джене Айко е певец и автор на песни от Лос Анджелис, Калифорния. Тя стана известна като вокалистка с американската R&B група B2K, с популярни сингли като The Worst и Sail Out. Тя публикува дебютната си поетична книга, 2Fish, през 2018 г. Разгледайте Уикипедия на Jhené Aiko, биография, възраст, височина, тегло, гадже, измервания на тялото, съпруг, деца, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти.

Бързи факти

Истинско име Jhené Aiko Efuru Beast
Псевдоним Джене Айко
Известен като Певица, звезда в социалните медии
Възраст 34-годишен
рожден ден 16 март 1988 г
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Знак за раждане Риби
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 4 инча (1,62 м)
Тегло прибл. 54 кг (120 паунда)
Измервания на тялото прибл. 34-26-35 инча
Размер на чашката на сутиена 33 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Голям Шон
Съпруг/съпруга Oladipo Omishore aka
Dot da Genius (разведен)
деца Дъщеря: Намико Любов
Нетна стойност прибл. милиона (USD)
Марка N/A
Хоби N/A

Биография на Jhené Aiko, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Джене Айко? Нейната рождена дата е 16 март 1988 г. Тя е на 34 години. Тя е от смесена раса и има американска националност. Майка й е от испанско, доминиканско и японско потекло, докато баща й е индианец, афро-американец и немско-американец. Айко произлиза от еврейско семейство чрез баща си. Нейната зодия е Лъв. Тя е родена в град Лос Анджелис, Калифорния. Имената на баща й и майка й остават неизвестни. Тя също има братя и сестри. Сестра й е R&B певицата Mila J. По отношение на образованието, тя има добро образование.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Jhené Aiko? Тя е висока 5 фута 4 инча или 1,62 метра или 162 сантиметра. Тя тежи около 54 кг (120 паунда). Освен това тя има зашеметяващи черни очи и черна коса. Тя също обича да боядисва косата си с различни мелирования. Тя често зарадва последователите си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждат готови да покажат своята благодарност за актуализацията на нейните снимки. Физическите й размери са 34-26-35 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 33 C.  Джене Айко

Jhené Aiko позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Jhené Aiko 2022

Каква е нетната стойност на Jhené Aiko? Основният й източник на доходи е пеенето. Освен това на 57-те годишни награди Грами през 2015 г. тя беше номинирана за три награди Грами. Счита се, че нетното състояние на Jhené Aiko е повече от милиона (USD) към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Aiko започва своята музикална кариера, като осигурява вокали на много B2K песни. Когато за първи път започна, тя беше сбъркана с братовчедка на Lil’ Fizz, въпреки факта, че не бяха роднини. Тя беше включена певица в Pandemonium! песен Tease. Chilombo, третият студиен албум на Aiko, беше издаден през март 2020 г.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Jhené Aiko? През октомври 2016 г. тя беше романтично свързана с Биг Шон. Според историята на предишната й връзка тя е била омъжена за музикалния продуцент Оладипо Омишор, известен още като Dot da Genius, от 2014 до 2017 г. Заедно с Оладипо Омишор тя има дъщеря на име Намико Лав.

Факти

  • Aiko участва и в редица музикални видеоклипове, включително първия видеоклип на O’Ryan, Take It Slow.
  • Тя посещава гласови тренировки в Кълвър Сити, Калифорния, но спира, когато неочаквано забременява.
  • Тя роди момиченце на име Намико Лав Браунър, когато беше на 20.
  • Тя нарича района си Slauson Heights.

Също така, знайте за Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност и националност на Бърнис Жулиен .

Популярни Публикации