Jessikatop- Нетна стойност, Биография, Възраст, Истинско име, Запознанства, Височина, Кариера

Джесика Бардиър , известен също като Jessikatop, е звезда на TikTok, влиятелен човек в социалните медии. Тя стана известна в интернет със своето Big Bank Challenge. Научете повече за нетната стойност на Джесикатоп, биография, възраст, националност, гадже, срещи, височина, кариера

Бързи факти

Пълно истинско име Джесикатоп
Известно име Джесикатоп
Дата на раждане 2002 г
Възраст (към 2021 г.) 19 годишен.
Място на раждане елен
Професия Звезда на TikTok, инфлуенсър в социалните медии
Нетна стойност хил
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Зодия Рак.
Височина (прибл.) 5 фута 4 инча
Тегло (прибл.) 55 кг
Цвят на косата кафяво.
Цвят на очите кафяво
Съпруг N/A

Jessikatop Възраст и ранен живот

Джесикатоп беше роден на 2002 г., в САЩ. Тя е 19 годишен към 2021 г . Нейната зодия е Дева. Jessikatop е пълното му име. Тя е израснала в Америка, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин тя е американска гражданка. Тя е от бялата етническа принадлежност. Нейната вяра е християнството. Говорейки за нейните образователни подробности, Джесикатоп е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Джесикатоп е висок 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Джесикатоп

Jessikatop (Източник: google)

Нетна стойност на Jessikatop 2022 г

Колко струва нетната стойност на Jessikatop? Нетното състояние на Jessikatop е между k към 2022 г . Отличната й професия на TikTok звезда е нейният основен източник на пари.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Hannah DenHartigh придоби огромна популярност в социалните медии и е последвана от много фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех. В TikTok Jessikatop има над 28 хиляди последователи и 539,1 хиляди харесвания. Междувременно тя има 1,3 хиляди последователи в профила си в Instagram. Нейното силно и привлекателно отношение несъмнено ще привлече повече внимание през следващите дни. Винаги е искала да бъде в светлината на прожекторите. Желанието й изглежда се сбъдна, тъй като за една нощ тя се превърна в онлайн знаменитост.

Jessikatop Гадже и срещи

С кого се среща Джесикатоп? Тя се среща с някого, но не е разкрила нищо за приятеля си. И двамата с анонимния й приятел са любители на кучета. Те също спасиха и осиновиха френски булдог като домашен любимец. Те често могат да бъдат видени да играят и да се гушкат с кучето си.

Популярни Публикации