Jeroen Rietbergen- Биография, възраст, приятелка, нетна стойност, височина, кариера

Йерун Ритберген е световен холандец, известен със способностите си да създава холандска музика и да свири на клавиатура. Той е най-известен с таланта си в музиката, както и с връзката си със зашеметяващата холандска актриса Линда Де Мол.

Бързи факти

Пълно истинско име Йерун Ритберген
Псевдоним Йерун
Популярни за Композиране на музика за филми
Възраст (към 2022 г.) 50 години.
Професия Композитор и клавирист
Дата на раждане 19 април 1971 г. (понеделник)
Място на раждане Влисинген (Флашинг), Холандия
Сегашен адрес Влисинген (Флашинг), Холандия
образование Прекъснато дипломиране
Име на училище Ротердамска танцова академия
колеж Ротердамска консерватория
Нетна стойност 5-10 милиона долара
Националност холандци
Етническа принадлежност холандски
Религия християнството
Зодия Овен
език английски и холандски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 0″
Тегло (прибл.) В килограми: 80 кг

Йерун Ритберген Възраст и ранен живот

Йерун Ритберген беше роден на 19 април 1971 г. във Влисинген (Флашинг), Холандия. Когато беше малко дете, имаше интерес към музиката. Въпреки интереса си към футбола, бейзбола и други спортове на открито, когато беше на десет години, той избра да учи и да овладее пианото. Той се интересуваше повече от музиката, отколкото от академичните среди. Започва средното си училище в Ротердамската танцова академия, широко известна като Хаво за музика и танци.

След това през 1989 г. посещава Ротердамската консерватория. За съжаление той не завършва обучението си и е принуден да напусне институцията само след две години. Той беше изключен, защото не се интересуваше по-малко от образование и прекарваше повече време в свирене на различни музикални инструменти. След това той изоставя обучението си, за да преследва кариера като музикант.Йерун Ритберген Височина и тегло

Йерун Ритберген е висок 6 фута 0 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Йерун Ритберген

Йерун Ритберген

Йерун Ритберген Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Jeroen Rietbergen? Като ръководител на група, той е издал няколко акустични версии на песни за своите клиенти. До момента е композирал музика за редица филми, телевизионни сериали, документални филми и риалити предавания. Сегашното нетно състояние на Jeroen изглежда между 5 и 10 милиона долара към октомври 2022 г.

кариера

Йерун започва да пише професионалните си дневници, след като е изгонен от образователния колеж. Йерун започва работа като сесиен музикант с няколко банди на държавно ниво малко след като обявява намерението си да прекрати обучението си. През 1994 г. той си сътрудничи и с Рик Де Вито, виден холандски певец. По това време Йерун работи като певец и кийбордист. Продължавайки напред, през 1995 г. той започва да работи с групата на Рут Джакот като кийбордист в продължение на две години.

Той издава албума For the Love of You през 1997 г. в сътрудничество с Candy Duffer. Прави няколко сценични изяви на различни събития в Европа, Япония и Америка, докато работи с Candy Duffer. За да обобщим кариерата си, той е работил с Марко Борсато, Ян Акерман, Паскал Якобсен и много други. Когато става по-ефективен в професията си, той започва да прави музикални компактдискове, а през 2009 г. композира саундтрака към филма Back To the Coast, в който приятелката му Линда Де Мол има важна роля. След това композира музика за още няколко филма. Той беше нает като клавирист и лидер на групата на шоуто от 2010 г. до 2022 г. и подаде оставка през януари 2022 г.

Йерун Ритберген Гадже и запознанства

С кого се среща Йерун Ритберген? Йерун имаше дългогодишна връзка с холандската актриса Линда Де Мол. Линда и Йерун публично признаха любовта си един към друг през 2007 г. и останаха заедно до януари 2022 г. Освен това Линда разкри на официалния си уебсайт Linda.nl на 18 януари 2022 г., след като Йерун се оттегли от програмата, че тя не е по-дълго във връзка с приятеля си Йерун.

Линда направи забележката си в отговор на унизително оплакване за сексуално поведение, отправено срещу Йерун от служители на Voice Of Holland. Що се отнася до Линда, тя е била омъжена два пъти и е майка на две деца. Линда никога не се омъжи за Йерун, след като установи връзка с него. И двамата обаче бяха забелязани заедно и се забавляваха днес, 25 декември 2021 г.

Популярни Публикации