Jelly Rolls- Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, височина, етническа принадлежност

Желирани рулца е известен американски певец, активен алкохолик, фен на MMA, актьор, композитор и реабилитиран наркодилър. Всичките му сътрудничества с певци и рапъри го катапултираха до суперзвезда. Албумът му Years Round, върху който си сътрудничи с Lil Wyte и BZP, го превърна в любимец на феновете. Сега той пленява публиката с изпълненията си на различни музикални концерти и фестивали.

Бързи факти

Пълно истинско име Джейсън Дефорд
Име Желирани рулца
Псевдоним Джейсън
Възраст (към 2022 г.) 37 години
Популярни за Неговите песни, видеоклипове и рап
Дата на раждане 4 декември 1984 г
образование Завършил гимназия
Професия Актьор, певец, Youtuber
Училище Антиохийска гимназия
колеж Не се знае
Сегашен адрес Антиохия, Тенеси.
Място на раждане Антиохия, Тенеси.
Пол Мъжки
Сексуалност Направо
Нетна стойност 8 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Езици Английски
Зодия Не се знае
Религия Кристиян
Височина
6 фута (183 инча)

Jelly Rolls Възраст и ранен живот

Желирани рулца беше роден на 4 декември 1984 г , в град Антиохия в Тенеси. Той все още прекарва дните си в Антиохия, Тенеси, където живее със семейството си. Желето е любимо сред жителите на Антиохия през последните 30 години. От ранна детска възраст той посещава гимназията в Антиохия, за да преследва интереса си към пеенето. Джели, след като стана известна американска фигура, не разкри кои колежи и университети е посещавал, за да развие своите певчески и музикални способности.

Височина и тегло на рула с желе

Jelly Rolls е висок 6 фута 0 инча . Тежи около 110 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Желирани рулца

Нетната стойност на Jelly Rolls

Колко е нетната стойност на Jelly Rolls? Към октомври 2022 г. Нетната стойност на Jelly Rolls е удивително близо до 8 милиона долара. Той е известен певец, който прави много пари чрез Spotify, YouTube и изпълнения на живо. Той се наслаждава на живота на богата знаменитост, заобиколен от всякакви удоволствия.

кариера

Джели Ролс каза във Facebook, че работи като артист, рапър, певец, автор на песни и музикант от 1996 г. насам. Според биографията му в IMDb той се появява като актьор във филма Swing от 2003 г. През 2010 г. песента му Pop Another Pill получи 6,3 милиона гледания в YouTube, което го изстреля до звезда като изпълнител. След това той продължи да пее безкрайни мелодии. Може да се изненадате да научите, че песента му Son of a Sinner е пусната от 18362018 души в Spotify от дебюта си.

По-долу сме включили повече информация за неговите песни и албуми. По-рано същата година той участва в късометражния филм Shooter Jenning: Outlaw You. Джели работи и като бизнесмен, като продава продукти с неговото име и търговска марка. Неговите почитатели могат да закупят висококачествени стоки от USD на неговия уебсайт jellyroll615.com.

Jelly Rolls Съпруга и брак

Коя е съпругата на Джели Ролс? Jelly Rolls е съпруг. Женен е от над 15-20 години. Bunnie Xo (@xomgitsbunnie) е името на жена му. Тя е прекрасна блондинка, която придружаваше съпруга си на сцената като певица и рапър. Bunnie Xo има повече от 818 000 последователи в профила си в Instagram. Тя е домакин на подкаст, наречен

Този 37-годишен Джели не само е баща на единственото му дете, Бейли Ан. Бейли Ан изглежда на възраст между 15 и 18 години. Тя също следва стъпките на баща си и често свири на живо заедно с него на концерти. Профилът на Бейли Ан в Instagram гласи, че тя е музикант, гримьор и модница.

Популярни Публикации