Jelani Maraj- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Джелани Марадж е добре известен като осъден изнасилвач и педофил от Тринидад и Тобаго. Jelani Maraj в момента е изправен пред потенциална присъда от 25 години до доживотен затвор в Ню Йорк, Съединени американски щати. Открийте повече за професионалния и личния живот на виден човек.

Бързи факти

Пълно име: Джелани Марадж
Дата на раждане: 27 ноември 1978 г
Възраст: 43 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Бизнес лице
Държава: Тринидад и Тобаго
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Жаклин
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 44-36-42
Националност тринидадски
баща Робърт Марадж
Майка Карол Марадж
Братя и сестри Мая, Оника, Минг, Микая

Джелани Марадж Биография

Джелани Марадж е роден на 27 ноември 1978 г. в Ню Йорк. Сейнт Джеймс, Порт ъф Спейн, Тринидад и Тобаго е мястото, където е роден. Неговият зодиакален знак, базиран на рождената му дата, е Стрелец. В момента Марадж е на 43 години. Марадж е гражданин на Тринидад. Нейният етнически произход обаче е неизвестен.

Робърт и Карол Марадж са негови родители. Бащата на Марадж работи като финансов директор и също изпълнява госпъл музика отстрани. Майка му пък пее госпъл песни. Марадж, от друга страна, е отгледан заедно с четирите си братя и сестри. Неговите сестри са Мая, Оника и Минг, а брат му е Микайя.Бащата на Марадж се бореше с алкохолизъм. Освен това той развива зависимости към други наркотици. Освен това той притежаваше непостоянна личност и беше склонен към насилие, когато беше ядосан. Когато майка му се премести в Бронкс, тя уреди връщането на децата си. Джелани се премества в Ню Йорк на деветгодишна възраст. За разлика от това, неговите академични пълномощия не се разкриват широко.

  Джелани Марадж възраст

Джелани Марадж

Джелани Марадж Арест

Джелани Марадж беше арестуван в Насау по обвинение в изнасилване на непълнолетна . През декември 2015 г. той беше арестуван. Изненадващо жертвата е доведената му дъщеря. Неговата доведена дъщеря е била само на 11 години по време на предполагаемите престъпления. Когато Марадж е на 12 години, тя е задържана от полицията.

Според някои доклади Марадж е бил осъден да плати гаранция от 100 000 долара. Единадесетгодишното момиче описа сексуалното посегателство. Освен това тя заяви, че е била заплашвана и бита всеки път, когато отказвала да се подчини. ДНК-то на Марадж е открито в панталоните на пижамата на момичето, според доказателствата.

Височина и тегло на Jelani Maraj

Jelani Maraj е висок 5 фута и 8 инча . По същия начин той тежи 85 кг. Бицепсът му е с размери 16. Точните размери на гърдите, талията и бедрата на Марадж са 44, 36 и 42. По същия начин размерът на обувката му е 9. (Великобритания). Очите и косата й са тъмнокафяви.

кариера

Джелани Марадж е бил собственик на бизнес преди ареста му. Освен това той управляваше дневен център. А името на центъра беше Ozone Park Daycare в Куинс. Изненадващо, той изглеждаше успешен в начинанието си. Всъщност той обмисляше да отвори друг клон в Ню Джърси.

По същия начин Оника е името на една от сестрите. И Оника не е нищо друго освен Ники Минаж, най-известният рапър в света. Ще има по-малко фенове и последователи, които не знаят за легендарната певица и знаменитост. Ники Минаж е един от най-плодотворните рапъри днес. Поне три от нейните песни съдържат препратки към него. I’m the Best, Top of the World и All Things Go са заглавията на тези песни.

Освен това няма допълнителна информация или конкретика за неговата кариера и професионален живот. Марадж никога не е правил изчерпателни твърдения за своите професионални и кариерни постижения.

Jelani Maraj Нетна стойност

Джелани Марадж нетна стойност е приблизително 10 милиона долара. Неговото начинание беше неговият основен източник на приходи. Въпреки това личните му притежания, годишната заплата и други препоръки винаги се пазят в тайна.

  Джелани Марадж нетна стойност

Джелани Марадж

Jelani Maraj Съпруга, брак

Когато става въпрос за Разгледайте личния живот на Марадж , той е женен мъж. Джелани Марадж се беше оженил за дългогодишната си приятелка. Жаклин Робинсън е негова партньорка. Coral Houses в Болдуин, Ню Йорк, беше домакин на сватбената церемония. Съобщава се, че Ники Минаж е похарчила 30 000 долара за сватбата, според някои източници и доклади.

Марадж изглежда не е имал предишни връзки. Като алтернатива е възможно той да не е направил публично достояние нейните предишни и предишни връзки по друг начин. Освен това той има доведена дъщеря.

Популярни Публикации