Jaymeson Sweeten: Най-малките братя и сестри на Sawyer Sweeten и Madylin Sweeten

Джеймисън Суитън е известно дете, което е най-малкият брат на Сойер Суитън и Мадилин Суитън.

Бързи факти

Пълно име Джеймисън Суитън
Първо име Джеймисън
Фамилия Подсладете
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Държава на раждане Америка
Бащино име Джери Джини
Име на майката Елизабет Грейс Джини
Полова идентичност Женски пол
Братя и сестри Сойер Суитън, Мадилин Суитън, Съливан Суитън

Братя и сестри и родители

Елизабет Грейс Джини (майка) и Джери Джини (баща) са родителите (баща) на Джеймисън. Тя е най-малката от четирите сестри: Елиет Джини, Ема Джини и Гилиана Джини. Елизабет е родена като Елизабет Ан Милсап, но смени името си по необясними причини. Преди това тя беше омъжена за Тимъти Лин Суитън. Елизабет има четири деца от предишния си брак: Мадилин Суитън, Майса Суитън, Сойер Суитън и Съливан Суитън.

Те обаче бяха разделени по необясними причини. Тя не загуби любовта след катастрофалния си брак и я намери отново в тогавашния си приятел Джери Джини. През 2017 г. те се ожениха и станаха съпруг и съпруга. Джери осинови Майса Суитън след сватбата им. Елизабет е майка на 11 деца, три от които са починали. Сойър Суитън, нейният 19-годишен син, се обвърза, докато посети баща си в Тексас. Той се самоуби на 23 април 2015 г. със самонараняване в областта на главата. Джеймисън Суитън

Jaymeson Sweeten (Източник: Google)

Той беше най-запомнен американски детски актьор с ролята си на Джефри Бароун в популярна телевизионна комедия. Всички обожават Реймънд. Напускането му беше сърцераздирателно за всички негови почитатели. Рей Романо, екранният баща на Сойер, каза след смъртта му, че Сойер е добро дете. Той беше описан като прекрасно и хубаво дете, което да бъде около него от екранната му майка, която също го описа като весело и осведомено младо момче. Той беше отнет от нас твърде рано.

Мадилин Суитън, неговата действителна и измислена сестра, излезе с изявление, в което се моли за безопасността на всички. да достигнете до тези, на които държите. Майка му говори за последните дни на сина си в шоуто на Лари Кинг, като каза, че Сойер споменал на баща си по време на дискусия, че се чувства сякаш умира. лошо и заслужава да не живее. Мадилин Суитън, полусестрата на Джеймисън, е актриса, най-известна с ролята си на Александра Али Бароун в известната програма Everybody Loves Raymond. В допълнение, другият полубрат на Джеймисън, Съливан Суитън, е актьор, който участва в комедията Everybody Loves Raymond като Майкъл Бароун.

 Джеймисън Суитън

Jaymeson Sweeten (Източник: Google)

Нетна стойност

Нетната стойност на Jaymeson е неизвестна, тъй като тя е твърде млада, за да печели или натрупва пари. Сега тя живее от доходите на родителите си. Тя е дете, което обича да играе с приятелите и семейството си и да се концентрира върху обучението си. Може би, като другите си полубрат и сестра, тя ще търси професия в изпълнението в бъдеще. А ето и разбивка на парите на нейния полубрат и сестра. Мадилин освен актьор е и комик. Тя също се появява във филмите American Splendor, Eagle Eye и Grey's Anatomy. Съливан също се е появявал в множество телевизионни предавания и филми, включително Frank McKlusky, C.I. и Casting.

Популярни Публикации