Jayda Cheaves- Възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Джейда Чийвс е добре позната американска Instagram звезда и бизнесдама с над 3,7 милиона последователи в нейния акаунт thejaydacheaves. Jayda Cheaves създаде AmourJayda, онлайн магазин за облекло. Научете повече за нетната стойност на Jayda Cheaves, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име Джейда Чийвс
Псевдоним Джейда
Известен като Instagram сензация, предприемач
Рождена дата 25 септември 1997 г
Възраст 23 години
Хороскоп Паунд
Родно място Джорджия, САЩ
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута и 1 инч
Тегло 58 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
образование N/A
гадже Lil Baby
Съпруг N/A
Нетна стойност 2,5 милиона долара

Възраст и ранен живот на Джейда Чийвс

Джейда Чийвс е на 23 години . На 25 септември 1997 г , тя е родена в африканско семейство в Джорджия, САЩ. Тя идва от горната средна класа. По същия начин, въз основа на фактите, с които разполагаме, баща й е бизнесмен. Тя също има по-малък брат на име Лен.

Винаги е била творческа личност. Според източниците й тя е завършила бакалавърска степен от университета в Джорджия. Освен това тя завършва гимназия през май 2015 г.Височина и тегло на Джейда Чийвс

Джейда Чийвс е красива висока 5 фута 1 инч (154,94 см). Instagram знаменитост. Някои казват, че тайната зад невероятната й физика се дължи на естетичната хирургия. По същия начин тя има доста дълга коса, която е перфектна. Нейната компания зависи от продуктите за грижа за косата, затова тя трябва да поддържа своята в добро състояние. Тя тренира всеки ден, за да остане във форма. Нейният тренировъчен режим изглежда работи за нея, тъй като теглото й е малко под 58 кг.

  Джейда Чийвс

Jayda Cheaves (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Джейда Чийвс 2022 г

Колко е нетната стойност на Jayda Cheave? Джейда Чийвс е натрупала значително състояние чрез усилията си. Можем да я оценим нетната стойност да бъде 2,5 милиона долара към 2022 г въз основа на нейната компания и стойност на марката. По същия начин тя твърди по време на интервю, че е спечелила приблизително 2 милиона долара от компанията си между 2016 г. и 2018 г. Освен това тя има автомобили GT4, Mercedes G63. Тя има голямо богатство и води луксозен начин на живот.

кариера

Джейда Чийвс е добре известен феномен в социалните медии и знаменитост в Instagram. Тя има потвърден акаунт в Instagram. Досега тя има 493 публикации в Instagram с почти 3,7 милиона последователи в @thejaydacheaves. На страницата си тя често обсъжда ежедневните си дейности, както и снимки на модел. По същия начин Джейда излезе да подкрепи хората в своя квартал по време на продължаващия протест в Америка. В Instagram тя дори качи тъмна снимка в подкрепа на BlackOutTuesday.

Тя продаваше старите си дрехи в сайт, наречен Poshmark, като тийнейджър, преди да стане известна в социалните медии. Това породи идеята Джейда да стартира своя уебсайт и сега тя управлява доходоносна компания. Тя също има едноименен канал в YouTube, където информира хората за ежедневието си, който стартира на 5 август 2018 г. Първият й дебютен видеоклип в този канал, озаглавен Първият влог на Jayda, беше публикуван на 17 декември 2018 г. Тя използва да публикува видеоклипове за видеоблог в канала си по това време. Каналът вече има над 259 хиляди абонати. Тя също така има значителни последователи в Twitter с над 469 хиляди последователи и използва Snapchat манипулатора JaydaWayda. Тя също участва в музикални видеоклипове като Catch the sun и Close friends.

Jayda Cheaves Гадже и срещи

С кого се среща Джейда Чийвс? Статусът на връзката на Джейда Чийвс най-вероятно е необвързан. Преди това тя излизаше с рапъра Lil Baby, от когото имаше дете. Те се срещнаха за първи път през 2016 г. По-късно същата година, в началото на 2018 г., двойката се раздели. Въпреки това, когато Лил разбра за бременността на Джейда Уейда, той се помири с бившата си приятелка, за да се грижи за детето им.

Двамата станаха родители през февруари 2019 г., когато се роди малкият им син Лоял Армани. На първия рожден ден на сина й двойката го доведе в Леголенд, за да се забавляват. Те изглежда си прекарват страхотно, отглеждайки детето си. Освен това, въпреки раздялата им, Lil Baby каза, че двамата поддържат сърдечна връзка. Нещата изглежда вървят добре, докато връзката им напредва. Въпреки че изглеждаше, че двойката премина през труден период в началото на 2020 г., когато тя публикува поредица от мистериозни коментари онлайн. Джейда в крайна сметка обяви раздялата им през февруари, след като Lil Baby направи множество провокативни забележки в пресата.

Популярни Публикации